Povești de succes

O nouă soluție de mobilitate de la Kastel Group

Autor alexandra Publicat miercuri, 30 iunie 2021
Kastel Mobility by Kastel Group

Deținerea unui autoturism este o variantă costisitoare pe termen lung, în special pentru persoanele care au un grad de utilizare scăzut. Kastel Mobility este un serviciu al Kastel Group, dedicat exclusiv clienților Kastel și oferă o alternativă flexibilă pentru leasingul financiar, operațional sau pentru închirierile pe termen scurt.

Închirierea unui autovehicul este un serviciu de care beneficiază tot mai multe persoane, fie că este vorba despre o vacanță, de o excursie cu familia, cu prietenii, ori o călătorie în scop profesional. Închirierea unui autoturism este alegerea ideală a celor care vor să își optimizeze timpul pe care îl au la dispoziție.

Kastel Mobility este în acest moment primul serviciu de mobilitate din România oferit de o agenție imobiliară prin parteneriat extern și care pune la dispoziție doar autoturisme noi din gamele Skoda, Seat, Volkswagen și Audi. Prin serviciul Kastel Mobility, ne adresăm clienților Kastel care locuiesc în străinătate și au nevoie de o soluție de mobilitate modernă pentru perioada în care sosesc în Romania, expaților care utilizează autoturisme pentru perioade determinate de timp sau clienților care doresc să închirieze un autoturism de ultimă generație, în stare impecabilă și în condiții avantajoase.

Dezvoltarea serviciului Kastel Mobility face parte din strategia noastră pe termen mediu și lung de a oferi clienților servicii 360, în pachete integrate dedicate, în funcție de nevoile fiecăruia. Plusul de diversitate și alternativele pe care le oferim sunt doar o parte dintre factorii pentru care clienții aleg Kastel Group ca partener de business.

Clienții Kastel beneficiază de condiții flexibile la închirierea de autoturisme atât pentru perioade scurte de timp, cât și pentru perioade mai mari de 30 zile. Nu este necesară deținerea unui card de credit, nu se solicită constituirea unei garanții contractuale, iar plata pentru perioada închiriată se efectuează la predarea autoturismului sau la începutul lunii pentru luna anterioară dacă perioada de închiriere este mai mare de 30 zile. Pot alege între a conduce un autoturism cu transmisie automată ori unul cu transmisie manuală, diesel, benzină sau unul cu propulsie electrică. Fiecare autoturism are asigurare RCA și CASCO, de asemenea clienții scapă de grija plății costurilor adiacente, pachetul de mobilitate include taxa de drum (rovigneta), anvelope vară/iarnă, asistență rutieră și autoturism la schimb.

Autoturismele puse la dispoziție de Kastel Mobility sunt destinate utilizării pe teritoriul României, iar dacă se dorește o călătorie în afara țării, acest lucru este posibil cu un acord în prealabil.

Clienții Kastel Mobility au posibilitatea să închirieze la tarife preferențiale și în condiții avantajoase, autoturisme marca Skoda pornind de la 19 EUR/zi, Seat și VW de la 23 EUR/zi și Audi de la 24 EUR/zi.

Kastel Mobility este o soluție inovativă de mobilitate, punem la dispoziție o flota diversă de autoturisme printr-un serviciu de o calitate ridicată în piața de închirieri auto și un raport excelent între preț și performanță. Oferim clienților Kastel siguranță, confort și profesionalism. Ne concentrăm pe împlinirea celor mai exigente pretenții și nevoi de mobilitate. Suntem convinși că, prin Kastel Mobility, vom identifica soluția potrivită pentru fiecare.

Autor: Beatrice Bungo