Despre noi

Îți oferim consultanță imobiliară completă pentru orice tranzacție imobiliară: vânzare, cumpărare, închiriere pentru toate tipurile de proprietăți: apartamente, case, terenuri, spații comerciale, spații industriale, clădiri de birouri sau spații pentru birouri.

Cine suntem?

Piața imobiliară este vibrantă și plină de oportunități atât pentru cei care își caută o proprietate, cât și pentru investitori. În domeniul nostru de activitate, Kastel Group este o companie dinamică care reunește activități profesionale complexe și conexe imobiliarelor. De la consultanță imobiliară și property management, până la asigurări și rent-a-car, oferim întotdeauna clienților noștri soluții creative și ingenioase, individualizate și adaptate nevoilor personale.

Scopul nostru este de a anticipa și căuta noi piețe, oportunități și soluții pentru clienții noștri. Prin valorile Kastel Group ne-am luat angajamentul de a avea o conduită etică profesională și responsabilă, aceasta fiind esența succesului imobiliar. Acționăm cu onestitate și respect pentru ceilalți, suntem aici pentru că am aderat la cele mai înalte standarde de etică profesională. Urmărim întotdeauna să construim relații de lungă durată cu clienții noștri și abordăm fiecare solicitare cu atitudine proactivă, oferind soluții practice de fiecare dată.

La Kastel Group încurajăm o cultură de companie deschisă și de susținere în care fiecare este respectat.

Kastel Estate în cifre

Kastel Estate este o companie de consultanță imobiliară cu o experiență de peste 7 ani în România și cu o prezență bine definită pe piața din București.

Portofoliul Kastel Estate este preponderent axat pe piața de tip middle, premium si luxury, cu peste

400proprietăți în portofoliu
și
1000de tranzacții realizate cu succes

Chiriașii noștri au o stabilitate cu 45% mai mare comparativ cu proprietățile administrate direct de proprietar.

Rata medie de profit per proprietate
administrată în 2019 este
7.3%în comparație
cu
5-6%media pieței.
Prin sistemul unic de administrare am reușit să obținem o scădere importantă a procentului chiriașilor care rămân cu datorii active la utilități sub pragul de 2% media ultimilor 3 ani și ZERO în 2019.
Costuri de administrare fiscală și tehnică cu până la 35% mai mici decât media pieței.

Echipa

Christian-Tudorache10182-50%-online

Christian Tudorache

CEO & Co-Founder Kastel Group
Pompei-Mititean2235-online (1)

Pompei Mititean

COO & Co-Founder Kastel Group
Silvia-Soare-Property-Manager-KastelGroup

Silvia Soare

Property Manager
AlexRat

Alexandru Raț

Social Media Specialist
Beatrice Bungo

Beatrice Bungo

Copywriter & Content Creator
Alexandru Arcadie Stoica

Alexandru Arcadie Stoica

Property Manager