Exclusiv pentru partenerii Kastel.

Servicii de concierge 360°

Toate serviciile de concierge de care ai nevoie ca proprietar, investitor, cumpărător sau chiriaș.

3

6

0°
Asigurari - Servicii de concierge - Kastel 360

Asigurări

Când îți asiguri imobilul, mașina sau vacanța, ai parte de mult mai multă liniște interioară. Suntem aici să-ți aducem acea liniște. Tu îți alegi asigurătorul preferat și asigurarea de care ai nevoie, iar noi emitem polița de asigurare. Simplu și rapid!

Servicii de curățenie

Vrei să aduci un aer mai fresh în locuința sau biroul tău, dar n-ai timp sau energie să faci asta pe cont propriu? Suntem la doar un mesaj distanță.

Curatenie - Servicii de concierge - Kastel 360
Home design - Servicii de concierge - Kastel 360

Home design

Te ajutăm să-ți transformi locuința sau biroul într-un spațiu în care să te simți confortabil și să răspundă perfect nevoilor și preferințelor tale.

Lasă-te pe mâinile designerilor noștri profesioniști și adu în spațiul tău acel „je ne sais quoi” la care ai visat dintotdeauna.

Home edit

De la zugrăveală, până la parchet, faianță și modificări structurale complexe – schimbăm tot ce vrei să schimbi în locuința ta. În plus, ai garanția că totul e în conformitate cu planurile arhitecturale autorizate.

Home edit- Servicii de concierge - Kastel 360
Mobility - Servicii de concierge - Kastel 360

Mobility

Când ești client Kastel, ai ocazia să închiriezi mașina de care ai nevoie atunci când vii în vizită în România și ai nevoie să te deplasezi prin țară.

Skoda, Seat, Volkswagen sau Audi – alege-ți marca favorită și beneficiezi de prețuri avantajoase, scapi de grija garanției, a cardului de credit și a plăților în avans.

Credit Advisor

Înțelegem cât de prețios e timpul, așa că special pentru tine eficientizăm procesul de obținere a creditului bancar pentru imobilul pe care ți-l dorești.

Îți prezentăm cele mai avantajoase oferte de creditare puse la dispoziție de băncile din România. În plus, când apelezi la serviciul nostru de client advisor, scapi de grijile procesului de documentație.

Credit Advisor - Servicii de concierge - Kastel 360

Parteneri

Mereu alături de noi

Monetics - partener Kastel 360
Neo days - partener Kastel 360
Neamtu & Neacsu-Aldescu - partener Kastel 360

Hai să discutăm!

Ție ce serviciu de concierge îți face viața mai ușoară?


    Contact serviciu de concierge - Kastel 360 - Kastel Group