Imobiliare

Un nou început. Dar nu unul ca oricare altul, ci este un început ce are la bază o decizie importantă. Vânzarea sau închirierea unei proprietăți care îți aparține. Cum vă arăta rezultatul tău într-o piață imobiliară dinamică, plină de oportunități, dar și de piedici și capcane legislative și procedurale.

Ce planuri ai pentru a vinde la cel mai bun preț al pieței, rapid și în siguranță?

Nu întâmplător am adus vorba de siguranță, deoarece experiență ne spune că pot exista multe dezinformări și multe erori contractuale care pot pune probleme serioase vânzării sau închirierii unei proprietăți.

Noi, la Kastel Estate, în aproape un deceniu de experiență în imobiliare, am ales să implementăm un sistem de lucru de reprezentare dedicat exclusiv proprietarilor.

Știm că atunci când am ales să lucrăm în acest sistem, ne-am asumat întreaga responsabilitate a procesului de tranzacționare și a rezultatelor financiare ale clienților noștri.

Clienții Kastel Estate sunt în general oameni de afaceri, manageri, liber profesioniști, persoane publice și expați, focusați pe activitățile profesionale pe care le desfășoară. Aleg serviciile noastre pentru că preferă întotdeauna o soluție profesională, elegantă, discretă și care se concluzionează în rezultate pozitive.

VINDE ȘI ÎNCHIRIAZĂ ÎN 7 PAȘI

Analiza de piata - servicii imobiliare kastelgroup

1. Analiza de Piață

Pentru fiecare proprietate nouă efectuăm o analiză de piață gratuită pentru stabilirea prețului oportun de vânzare sau închiriere

semnarea contractului si reprezentarea - servicii imobiliare kastelgroup

2. Semnarea Contractului de Reprezentare

Odată stabilit prețul de listare, oficializăm responsabilitățile pe care ni le asumăm pentru o tranzacție cu succes

3. Sesiune Foto/Video

Fotografiile profesionale de calitate aduc cu până la 200% mai multe vizualizări și scurtează procesul de tranzacționare

marketing online si offline - servicii imobiliare kastelgroup

4. Marketing online și offline

Echipa noastră pregătește strategia de marketing potrivită proprietății – prezența în cele mai importante portaluri imobiliare, social media, bannere etc.

vizionari si negocieri - servicii imobiliare kastelgroup

5. Vizionări și Negocieri

Programăm vizionările cu potențialii cumpărători sau chiriași după calificarea acestora; gestionăm ofertele de cumpărare sau închiriere, inclusiv analiza de risc a chiriașului

semnare contract vanzare sau inchiriere - servicii imobiliare kastelgroup

6. Semnare Contract Vânzare sau Închiriere

Efectuăm toate demersurile birocratice, juridice și fiscale premergătoare semnării antecontractelor, actelor adiționale și contractelor efective

4. Marketing online și offline

Echipa noastră pregătește strategia de marketing potrivită proprietății – prezența în cele mai importante portaluri imobiliare, social media, bannere etc.

IMPORTANT!

Reprezentăm doar vânzătorul, nu și cumpărătorul. Drept urmare politica noastră este de a nu percepe comision de la cumpărător. Toate discuțiile se vor purta prin reprezentarea intereselor vânzătorului. Cumpărătorul se poate reprezenta singur, de agentul imobiliar propriu sau de avocatul angajat.

Trimite-ne un mesaj!