Servicii imobiliare premium

Un nou început. Dar nu unul ca oricare altul, ci este un început ce are la bază o decizie importantă. Vânzarea sau închirierea unei proprietăți care îți aparține. Cum vă arăta rezultatul tău într-o piață imobiliară dinamică, plină de oportunități, dar și de piedici și capcane legislative și procedurale.

Beneficiile serviciilor imobiliare

Serviciile imobiliare Kastel îți oferă siguranță, profesionalism, eleganță și discreție. Nu întâmplător am adus vorba de siguranță, deoarece experiența ne spune că pot exista multe dezinformări și multe erori contractuale care pot pune probleme serioase vânzării sau închirierii unei proprietăți.

Noi, la Kastel Estate, în aproape un deceniu de experiență în servicii imobiliare, am ales să implementăm un sistem de lucru de reprezentare dedicat exclusiv proprietarilor.

Știm că atunci când am ales să lucrăm în acest sistem, ne-am asumat întreaga responsabilitate a procesului de tranzacționare și a rezultatelor financiare ale clienților noștri, aici includem și dezvoltarea unui sistem complex de marketing imobiliar.

Clienții Kastel Estate sunt în general oameni de afaceri, manageri, liber profesioniști, persoane publice și expați, focusați pe activitățile profesionale pe care le desfășoară. Aleg serviciile noastre pentru că preferă întotdeauna o soluție profesională, elegantă, discretă și care se concluzionează în rezultate pozitive.

SERVICII IMOBILIARE OFERITE DE KASTEL GROUP

Analiza de piata - servicii imobiliare kastelgroup

1. Analiza de Piață

Urmărim stabilirea unor prețuri corecte și oportune pentru clienții noștri. Unul dintre serviciile imobiliare pe care le oferim constă în analiza de piață gratuită pe care o efectuăm pentru fiecare proprietate nouă ce urmează să fie dată spre vânzare ori spre închiriere.
semnarea contractului si reprezentarea - servicii imobiliare kastelgroup

2. Semnarea Contractului de Reprezentare

Odată stabilit prețul de listare, oficializăm responsabilitățile pe care ni le asumăm. Semnarea unui astfel de contract reprezintă, în mod oficial, prestarea unui serviciu imobiliar care ne dorim să fie soldat printr-o tranzacție de succes.

3. Sesiune Foto/Video

În piața imobiliară, vizualul este extrem de important. S-a dovedit că fotografiile profesionale de calitate aduc cu până la 200% mai multe vizualizări și scurtează procesul de tranzacționare. Prin serviciul imobiliar ce constă în sesiuni foto/video, ne asigurăm că propietățile pe care le tranzacționăm câștigă atenție și interes.

marketing online si offline - servicii imobiliare kastelgroup

4. Marketing online și offline

Strategia de marketing online este un serviciu imobiliar esențial prin care echipa noastră garantează prezența unei proprietăți pe cele mai importante portaluri imobiliare, în social media, dar și offline, prin intermediul unor bannere, ori alte mijloace care asigură vizibilitate.

vizionari si negocieri - servicii imobiliare kastelgroup

5. Vizionări și Negocieri

Echipa noastră se ocupă de programarea vizionărilor cu potențialii cumpărători sau chiriași, imediat după calificarea acestora. Gestionăm ofertele de cumpărare sau închiriere și realizăm o analiză de risc a chiriașilor, pentru a garanta siguranța plăților.

semnare contract vanzare sau inchiriere - servicii imobiliare kastelgroup

6. Semnare Contract Vânzare sau Închiriere

Birocrația face parte din procesele de tranzacționare sau închiriere în domeniul imobiliar. Echipa Kastel e cea care se ocupă de toate aceste demersuri birocratice. Asigurăm un serviciu imobiliar prin care clienții nu mai sunt nevoiți să aloce timp și energie unor demersuri juridice sau fiscale, premergătoare semnării antecontractelor, ori actelor adiționale sau întocmirii contractelor efective.

7. Postvânzare sau Postînchiriere

După tranzacționările ori închirierile realizate cu succes, acordăm întotdeauna suport pentru întocmirea de documente suplimentare, procese verbale, declarații de venit, transferuri contracte furnizori, ori altele care se impun.

IMPORTANT!

Reprezentăm doar vânzătorul, nu și cumpărătorul. Drept urmare politica noastră este de a nu percepe comision de la cumpărător. Toate discuțiile se vor purta prin reprezentarea intereselor vânzătorului. Cumpărătorul se poate reprezenta singur, de agentul imobiliar propriu sau de avocatul angajat.

Pentru a discuta mai multe, contactează-ne pentru a stabili o întâlnire la birou!