Serviciile Kastel Group

Servicii de real estate

Kastel Group e prima agenție imobiliară din România care oferă servicii de real estate complete. Urmărim accesibilitatea serviciilor de real estate într-o piață concurențială, unde furnizarea acestora presupune corectitudine,  o evaluare exactă a bunurilor pentru ca fiecare tranzacție imobiliară să fie un succes. Îți stăm la dispoziție pentru consultanță imobiliară, vânzări și închirieri, property & facility management, serviciul de tip concierge care vine perfect în completarea celorlalte.

Consultanță imobiliară

VÂNZĂRI      ÎNCHIRIERI

Kastel Group îți oferă consultanță imobiliară pentru orice tranzacție. Fie că vorbim de vânzarea sau cumpărarea unui imobil, închirierea oricărui tip de proprietate pe care o deții: apartamente de vânzare sau de închiriat, case, terenuri, spații comerciale, spații industriale, clădiri de birouri sau spații pentru birouri.

Property management

MAINTENANCE     LEASE    ADVERTISING

Suntem agenția imobiliară pentru care aspectele administrative contează și suntem conștienți că managementul unei proprietăți presupune dedicare și timp. Prin serviciul de property management, urmărim avantajele și beneficiile proprietarilor care ne aleg. Grija lor devine responsabilitatea noastră, astfel viața proprietarilor devine mai ușoară și se vor bucura de mai mult timp liber.

Asigurări

PENTRU TINE     PENTRU AFACEREA TA

Siguranța ne menține liniștiți. Îți oferim consultanță în asigurarea locuinței, a afacerii tale sau chiar pentru tine.

Curățenie

REZIDENȚIAL     BIROURI

Orice tranzacție imobiliară este influențată de acest factor, pe care îl numim curățenie. În imobiliare este extrem de importantă impresia cu care pleacă un potențial client sau chiriaș după o vizionare. Prin Kastel Services îți pregătim proprietatea pentru cele mai stricte simțuri olfactive și vizuale.

Amenajări interioare

Ai găsit locuința ideală? Îți suntem alături și pentru pasul următor. Kastel Group asigură servicii de amenajare interioară. Îți punem la dispoziție specialiști pentru aproape orice tip de lucrare în amenajări interioare. Îți vom amenaja locuința prin spectrul tău personal, vom optimiza fiecare spațiu în funcție de nevoile tale pentru a te simți acasă în noua locuință.

Închirieri auto

PENTRU TINE     PENTRU AFACEREA TA

Indiferent de nevoile tale de mobilitate, Kastel Group îți stă la dispoziție printr-un serviciu de închirieri auto. Kastel Mobility este un sistem inovativ de închirieri auto dezvoltat intern și dedicat exclusiv clienților noștri, care pot trăi experiența condusului unor automobile noi, bine întreținute și întotdeauna pregătite de drum.