Servicii de amenajări interioare

Ți-ai găsit locuința perfectă iar acum ai nevoie de o reamenajare? Îți asigurăm serviciile de care ai nevoie pentru ca familia ta să locuiască într-o casă sigură, frumoasă și bine întreținută.

Amenajări interioare moderne

Kastel Property & Facility Management îți pune la dispoziție specialiști pentru aproape orice tip de lucrare în amenajări interioare. Drumuri nenumărate, echipe schimbate, materiale pierdute, consumabile fără control, o serie de probleme pentru care le vei găsi rezolvarea într-un singur loc.

Kastel Group este prima agenție imobiliară din România care oferă servicii de Real Estate complete. Printre acestea se găsește și Kastel Property & Facility Management, un serviciu prin care noua locuință devine acel acasă pe care ți-l dorești.

Ne imaginăm cu ușurință cum ne dorim să arate acest acasă, dar adesea, lipsa timpului stă în calea unui rezultat ideal în amenajări interioare.

Kastel Group are capacitatea de a-ți amenaja apartamentul sau casa din București, așa cum ți-o imaginezi tu. Ținem cont de toate preferințele tale în materie de design, suntem atenție la detalii și dornici să optimizăm fiecare spațiu în funcție de nevoile tale pentru ca la finalul lucrărilor de amenajare, să te simți acasă în noua locuință.

Știm cât e de greu să găsești oameni specializați în lucrările de amenajare, instalatori sau electricieni buni, echipe specializate în decopertarea și montajul gresiei, sau să găsești oameni dispuși să se ocupe de orice lucrare migăloasă și care presupune multă atenție. Toate finisajele merită atenție și nu le putem lăsa decât în cele mai bune mâini.

Zugrăveli

Sunt finisaje pe care ne dorim să le știm perfect făcute. Îți punem la dispoziție specialiști în vopsitorie lavabilă, tencuieli, vopsire tâmplărie și nu în ultimul rând, ne asigurăm că echipa noastră depozitează corespunzător toate resturile de vopsea și substanțe și le îndepărtează la finalul lucrărilor.
instalatii sanitare - servicii amenajari interoarre kastelgroup

Instalații sanitare

Știm cât de problematice pot fi niște instalații sanitare vechi, sau cât de important este ca într-o locuință nouă, montajul obiectelor sanitare să se facă așa cum trebuie. Specialiștii cu care colaborăm ne asigură de schimbarea țevilor din baie sau bucătărie, pot efectua modificări pentru trasee noi, dacă e nevoie, și desigur, montează toate obiectele sanitare, pentru ca atunci când te muți acasă, aceste aspecte să nu îți cauzeze vreun disconfort.
montaj gresie faianta - servicii amenajari imobiliare kastelgroup

Montaj gresie și faianță

Decopertarea și/sau montajul gresiei și faianței de orice tip și dimensiuni, trebuie să ajungă tot în mâini bune. Dacă alegi serviciul Kastel Property & Facility Management îți garantăm o echipă de specialiști atenți la detalii și aspect.

montaj parchet - servicii amenajari interoare kastelgroup

Montaj parchet

Melaminat, masiv, stratificat sau industrial? Tu alegi, iar echipa noastră se ocupă de montajul parchetului. Lasă și această muncă în mâinile unor specialiști perfecționiști, la fel ca noi.
instalatii electrice - servicii amenajari interioare kastelgroup

Instalații electrice

Punem accentul pe siguranța clienților Kastel. O echipă specializată de electricieni îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi siguranța unui tablou electric perfect funcțional. Se poate ocupa și de înlocuirea acestuia, cu unul nou, dar și de montajul corpurilor de iluminat, inclusiv, de sistemele inteligente, de prize și comutatoare electrice. Montajul protecțiilor împotriva electrocutării este și acesta un serviciu furnizat de colaboratorii specializați în domeniu, ai Kastel.
mobilare si utilare - servicii amenajari interioare kastelgroup

Mobilare și utilare

Sunt pași importanți și cei mai vizibili în procesul de amenajări interioare. Echipa Kastel se asigură integral sau parțial că procesul de mobilare și utilare a spațiilor se face în funcție de preferințele tale. De la selecția și comanda produselor, până la achiziția și montarea acestora, toate pot ajunge în sarcina Kastel, în timp ce ție îți rămâne o singură responsabilitate, să te bucuri de rezultatul final.
achizitii - servicii amenajari interioare kastelgroup

Achiziții

Achiziția finisajelor, a materialelor de construcții, a consumabilelor și asigurarea transportului presupun și ele timp și un efort în plus. Vestea bună e că pot ajunge și ele în grija Kastel.

Prețuri ale serviciilor de amenajare

Tarifarea se face în baza unor devize de execuție, astfel încât, costul fiecărei lucrări ce trebuie efectuată să fie stabilit în funcție de necesarul de materiale, de metraj și tipul lucrării. Transparența este unul dintre atuurile Kastel, așa că prin serviciul nostru de amenajări interioare, te asigurăm de detalierea costurilor lucrărilor și serviciilor, precum a termenelor de execuție.

Cum lucrăm

Discutăm despre proiect

Îți prezentăm propunerea noastră

Ne dai feedback

Ne apucăm de treabă

Îți prezentăm proiectul final

Daca dorești o estimare rapidă a costurilor lucrărilor de amenajari, te rugăm să ne trimiți un plan cotat și o scurtă descriere a lucrărilor dorite.

Proiectele noastre

Dorești să te ajutăm cu proiectul tău de amenajare interioară? Scrie-ne și îți răspundem de îndată!

Lucrările de amenajări interioare sunt efectuate de echipe externalizate, testate și clasificate conform standardelor interne. Proiectele și lucrările de amenajări interioare, în funcție de complexitate, sunt efectuate de echipe de lucru interne și/sau externalizate, testate și selectate conform standardelor Kastel Group.