Imobiliare

Încheie anul 2022 cu un contract de administrare a grijilor unei chirii

Autor Kastel Group Publicat marţi, 6 decembrie 2022
Contract de administrare 2022 - Imobiliare - Kastel News

Deții o proprietate sau mai multe și obții un venit pasiv din închiriere? 

Te preocupă lipsa timpului liber și grija chiriașului? 

Înseamnă că trebuie să închei anul 2022 cu o decizie de viitor. Alege soluția de Property Management și lasă administrarea unei proprietăți închiriate în seama unui specialist Kastel

De ce? Pentru că gestionarea unui imobil închiriat presupune mai multe sarcini, iar timpul tău s-ar putea să fie limitat. Află în următoarele rânduri, de ce ar trebui să alegi serviciul de Property Management al Kastel, care sunt avantajele.

Scapi de căutarea și găsirea unui chiriaș serios

Un specialist Kastel te va scăpa de căutări și de găsirea chiriașului ideal pentru proprietate ta. Va ține cont de ceea ce cauți la un chiriaș și se va asigura să îl găsească pe cel care corespunde cerințelor tale. 

Toată comunicarea cu chiriașul va fi intermediată de agent, astfel încât, să nu fii deranjat cu apeluri în miez de noapte sau cu mesaje pe whatsapp, de genul: “nu cred că merge centrala”. 

Alături de echipa de marketing, va gândi anunțurile și se va ocupa de discuțiile cu potențialii chiriași care sunt interesați de proprietate. Specialistul va pregăti proprietatea pentru închiriere și va organiza vizionări ale proprietății pe care vrei să o închiriezi. În tot acest timp, tu te poți bucura de acea vacanță pe care o tot amâni, sau poți relua hobby-ul pe care l-ai pus pe pauză

Mai apoi, un property manager Kastel predă proprietatea unui chiriaș, sau o preia și tot el se ocupă și de verificările periodice. 

Cu Property Management, problemele chiriașului nu mai sunt ale tale - Imobiliare - Kastel

Problemele chiriașului nu sunt problemele tale

Odată ce ai contractat un serviciu de Property Management, problemele chiriașului nu mai sunt ale tale. Orice nelămurire sau problemă pe care o întâmpină chiriașul, este gestionată de un property manager Kastel. Ca proprietar, acestea ar fi fost parte din obligațiile tale. 

În schimb, dacă proprietatea îți este administrată de Kastel, problemele chiriașului încetează să te mai preocupe. O avarie la țevi, defecțiunea unui aparat electrocasnic, curiozități legate de proprietate, toate vor fi discutate de chiriaș cu property managerul tău. Nu vei fi deranjat, pentru că chiriașul va lua legătura direct cu specialistul Kastel, care îți va comunica ulterior ce s-a întâmplat și cum a fost soluționată situația.

Administrare profesionistă în timp ce tu doar încasezi chiria

Un property manager Kastel se va ocupa de administrarea proprietății în întregime. 

Specialistul este cel care se va întâlni cu chiriașul și va realiza contractul de închiriere cu acesta. Va efectua inventarierea bunurilor din imobil, va menține legătura cu administrația blocului și se va ocupa de plata utilităților, în timp ce tu vei încasa chiria printr-o aplicație destinată gestiunii relației cu chiriașii. O aplicație la care ai acces în orice moment al zilei. Pentru a închiria un imobil trebuie să gestionezi relația cu chiriașul și să faci mai multe drumuri pentru documentele de ordin administrativ și fiscal. 

Un property manager Kastel te va scăpa de gestionarea birocrației. Statul la ghișee, întocmirea documentelor și pregătirea dosarelor cu șină încetează să mai fie problema ta  dacă apelezi la un serviciu de Property Management. 

Specialistul Kastel se va ocupa de gestionarea relației cu instituțiile și notarul. Te va ajuta cu declarațiile de venit, înregistrarea contractelor și optimizarea fiscală. 

Credem în oameni, în clienții care ne dovedesc prin constanță și apreciere că Property Management este un serviciu de care aveau nevoie. Dovada stă în ceea ce afirmă despre serviciul Kastel: 

“Serioși, profesioniști și foarte atenți la orice detaliu. Îi mulțumesc în special lui Pompei Mititean! Recomand cu încredere această agenție.” – Marius Popescu

“Tocmai am încheiat un contract de închiriere prin Kastel și sunt extrem de mulțumită de modul în care au mers lucrurile. Discuțiile au avut loc online/telefonic, la vizionare nu au pus niciun fel de presiune în vederea alegerii spațiului, după prima vizionare am stabilit nevoile suplimentare, am semnat, iar la momentul în care ne-am mutat am găsit totul pus la punct exact cum am discutat. Recomand cu încredere!” – Cătălina Stroe

“O experiență foarte plăcută, echipa este una profesionistă și atentă la detalii. Am colaborat de două ori cu echipa Kastel pentru serviciile de plasare în chirie imobil și de fiecare dată au dat dovada de profesionalism. Au fost atenți la nevoile ambelor părți implicate în proces, comunicarea a fost una eficientă, transparentă, iar flexibilitatea ridicată. Recomand cu încredere și cu siguranță vom mai colabora!” – Mirela Jugănaru

Administrarea proprietății tale poate fi asigurată de o companie specializată în acest domeniu, așa cum este Kastel Group. Pentru a înțelege mai bine utilitatea serviciului de Property Management, programează o întâlnire cu unul dintre specialiștii Kastel și recâștigă-ți timpul liber.

Autor: Beatrice Bungo