Termeni și condiții de utilizare

a website-ului www.kastelgroup.ro

1. Informatii generale
2. Proprietate intelectuala
3. Securitatea datelor personale
4. Politica privind cookies
5. Utilizarea pluginurilor sociale Facebook si a altor servicii Facebook
6. Raspundere si declinarea raspunderii
7. Legislatia si jurisdictia aplicabile

 

1. INFORMATII GENERALE

1.1. Prezentul document stabileste termenii si conditiile care guverneaza utilizarea website-ului www.kastelgroup.ro.


1.2. Vizitarea website-ului www.kastelgroup.ro implica acceptarea prezentilor Termeni si Conditii. Pentru folosirea in bune conditii a website-ului, va adresam rugamintea de a citi cu atentie si in integralitate acesti Termeni si Conditii.


1.3. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii sau ale site-ului www.kastelgroup.ro fara o notificare prealabila, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti vizitatorii website-ului. Aveti responsabilitatea de a citi cu regularitate Termenii si Conditiile website-ului nostru, de fiecare data urmand a se aplica acea versiune in vigoare la momentul utilizarii website-ului.


1.4. Informatii despre companie:
Denumire: KASTEL BUSINESS CONNECT S.R.L., societate comerciala de drept roman, cu capital integral privat Kastel Business Connect S.R.L. este parte a brand-ului KASTEL GROUP, un brand condus si administrat independent, in baza unui set de norme si proceduri specifice. In relatia cu clientii sai, Kastel Business Connect, prin reprezentantii sai directi si/sau persoanele juridice francizate pune la dispozitia acestora informatii complete si transparente privind modalitatea, procedurile si conditiile de lucru si de colaborare.

 

Obiect de activitate: activitatile agentiilor imobiliare
Sediu social: Municipiul Constanta, Str. Lanului, Nr. 17B, Judetul Constanta
Numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: J13/2818/2016
Cod Unic de Inregistrare: 36815048
Capital Social: 50000 Lei
Telefon: 0745 208 208
E-mail: contact@kastelgroup.ro
Facebook: https://www.facebook.com/KastelRomania
Website: www.kastelgroup.ro


Puteti consulta mai multe detalii despre compania noastra aici www.kastelgroup.ro/despre-noi/


1.5. In utilizarea facilitatilor si serviciilor oferite prin intermediul website-ul nostru, veti furniza, atunci cand va vor fi solicitate, doar informatii reale, corecte, actuale si complete, pe care ne autorizati sa le folosim exclusiv in scopul pentru care ati fost de acord sa ni le puneti la dispozitie. Este posibil ca anumite servicii să fie condiţionate de furnizarea datelor dumneavoastra personale. In situatia in care vom considera ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.


Astfel, Kastel Business Connect isi rezerva dreptul de a refuza accesul unor utilizatori la o parte sau la toate functiile website-uliui in cazul in care, in baza conduitei sau a activitatii de pe site, va considera ca utilizatorul in cauza ar putea prejudicia prin actiunile sale interesele Kastel Business Connect. Riscurile evaluate pot fi reprezentate de: transmiterea de solicitari de servicii pe baza unor informatii/identitati false, orice actiuni desfasurate cu rea credinta si care pericliteaza/afecteaza/fraudeaza performantele sistemului nostru informatic etc. In functie de gravitatea riscului evaluat, Kastel Business Connect isi rezerva dreptul de a informa autoritatile competente, spre a dispune masurile care se impun.


In oricare dintre aceste cazuri, utilizatorul se poate adresa Kastel Business Connect pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea restrictiilor in cauza.

 

2. PROPRIETATE INTELECTUALA

2.1. Intregul continut al website-ului www.kastelgroup.ro este proprietatea Kastel Business Connect S.R.L. si este protejat de legislatia privind protectia drepturilor de autor.


2.2. Toate drepturile de autor, marcile inregistrare si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra tuturor materialelor sau informatiilor continute de acest website (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) ne apartin in mod exclusiv noua sau partenerilor nostri si sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea acestor materiale sau informatii este permisa numai cu acordul nostru prealabil. Este interzisa reproducerea partiala sau totala a continutului, designului sau a componentelor acestui website.


2.3. KASTEL GROUP este marca inregistrata, dreptul exclusiv de utilizare a acesteia apartinand Kastel Business Connect S.R.L. Utilizarea fara drept a acestei marci sau a marcilor similare, respectiv fara aprobare scrisa prealabila din partea Kastel Business Connect S.R.L. este strict interzisa si ne da dreptul sa dispunem toate masurile legale care se impun pentru obtinerea repararii integrale a prejudiciului cauzat.

 

3. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

3.1. Protectia datelor cu caracter personal reprezinta pentru noi o prioritate, atat in relatia cu clientii nostri, cat si in relatia cu propriii angajati si colaboratori. In acest sens, intreprindem in mod constant masuri pentru a asigura protectia datelor cu caracter personal pe care le prelucram in desfasurarea activitatii noastre curente, asigurandu-ne ca respectam principiile legale in materie, in special cele prevazute de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (cunoscut sub denumirea Regulamentul General privind Protectia Datelor si de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Dupa cum deja cunoasteti, scopul principal al Regulamentului și al legii 677 este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere, care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.


3.2. In acest context, Kastel Business Connect S.R.L. garanteaza ca accesul la datele cu caracter personal este acordat doar angajatilor si colaboratorilor sai contractati pentru servicii suport, in limitele stabilite prin fisa postului sau prin dispozitii contractuale precise si doar in scopul indeplinirii sarcinilor ce le revin. Avem o politica stricta de protectie a datelor cu caracter personal si ne asiguram constant ca salariatii si colaboratorii nostri constientizeaza importanta acestui subiect si riscurile la care se expun sau pot expune compania in cazul unei eventuale nerespectari a securitatii datelor cu caracter personal.


3.3. De asemenea, dorim sa cunoasteti ca datele cu caracter personal pe care le prelucram sunt stocate pe sistemele noastre informatice, care beneficiaza de un nivel adecvat de securitate, sau pe documente in format fizic, arhivate in conditii optime de securitate.


3.4. Cand efectuam operatiuni de prelucrare de date cu caracter personal, ne asiguram ca respectam un nivel adecvat de protectie a acestora si intreprindem toate masurile necesare in vederea asigurarii confidentialitatii lor.


3.5. Kastel Business Connect, in calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.kastelgroup.ro asigura si respecta, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor si dreptul acestora la protectia vietii private. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul informatiilor dezvaluite deliberat de catre utilizatori unor terte parti, mai inainte sau ulterior punerii lor la dispozitia noastra.


3.6. Gestionarea datelor cu caracter personal se face de catre Kastel Business Connect in deplina conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, respectiv cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal, in limba engleza General Data Protection Regulation – GDPR) si ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Kastel Business Connect isi asuma prevederile legislative aplicabile si se obliga sa prelucreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile declarate datele cu caracter personal care sunt/i-au fost furnizate de catre dumnevoastra.


3.7. Colectarea datelor cu caracter personal. Kastel Business Connect colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul dumneavoastra, prin furnizarea acestora in mod voluntar prin intermediul website-ului www.kastelgroup.ro prin salvare de profil de utilizator sau inregistrare in newsletter-ul nostru. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Kastel Business Connect in scopurile si in conditiile din prezentul document si nu vor fi comunicate niciunei terte persoane, cu exceptia colaboratorilor nostri contractati pentru servicii suport, in limitele stabilite prin dispozitii contractuale precise si autoritatilor publice ale statului, la solicitarea acestora, in conditiile legii.


3.8. Urmatoarele date cu caracter personal pot fi colectate si prelucrate:
• Nume, prenume
• Detalii de contact – numar de telefon, adresa de email


3.9. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizarii de catre Kastel Business Connect a serviciilor specifice si/sau a indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare. De asemenea, confirmam faptul ca nu solicitam, nu colectam si prin urmare nu prelucram date cu caracter special cum ar fi orientarea politica, orientarea religioasa, orientarea sexuala, date medicale etc.


3.10. De asemenea, Kastel Business Connect foloseste pe site-ul www.kastelgroup.ro sisteme de analiza a traficului, precum Google Analytics, ce colecteaza informatii despre paginile accesate in interiorul site-ului (care insa nu identifica utilizatorii individuali), inclusiv urmatoarele informatii cu caracter tehnic: adresa IP de la care site-ul este vizitat, sitemul de operare folosit, tipul browser-ului, tipul de dispozitiv utilizat pentru vizitarea site-ului. De asemenea www.kastelgroup.ro foloseste module cookie pentru stocarea temporara a unor informatii anonimizate, fara legatura cu datele cu caracter personal, in vederea asigurarii functionalitatilor website-ului, a informatiilor continute in acesta, pentru imbunatatirea serviciilor oferite si pentru a face experienta vizitatorului una eficienta si de valoare.


3.11. Datele cu caracter personal colectate si informatiile de baza mentionate mai sus sunt folosite in urmatoarele scopuri:


3.11.1. Pentru analize statistice si de marketing


3.11.2. Pentru reclama si publicitate, inclusiv marketing direct si efectuarea de comunicari comerciale (newsletter) pentru serviciile Kastel Business Connect S.R.L.;


3.11.3. Pentru transmiterea de comunicari (newsletter) pe teme de interes din domeniul nostru de activitate;


3.11.4. Pentru transmiterea de comunicari (newsletter) legate de concursuri, loterii publicitare, promotii, acordarea unor bonificatii catre clienti sau a unor beneficii in cadrul unor campanii promotionale, asigurarea accesului la forumuri sau alte sectiuni ale website-ului;


3.11.5. Pentru monitorizarea traficul si imbunatatirea serviciilor noastre;


3.11.6. Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Kastel Business Connect de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin formularea de raspunsuri la diferite intrebari, comentarii, reclamatii;


3.11.7. Pentru apararea intereselor noastre legitime (protejarea in fata riscului atacurilor cibernetice, prevenirea si reclamarea fraudelor etc.).


3.12. Datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate strict in scopurile pentru care au fost colectate, respectiv in vederea derularii raporturilor de colaborare dintre noi, pe baze contractuale sau pur conventionale.


3.13. Tuturor persoanelor care viziteaza website-ul www.kastelgroup.ro le sunt garantate drepturile prevazute de Regulamentul privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR) nr. 679/2016. Astfel, beneficiati de urmatoarele drepturi, pe care le puteti exercita oricand, trimitandu-ne un email in acest sens la adresa pompei.mititean@kastelgroup.ro, precizand, numele dumneavoastra, adresa postala sau de e-mail (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul dumneavoastra de telefon precum si scopul cererii:
• Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate (dreptul de acces);
• Dreptul de a solicita rectificarea (actualizarea/corectarea) datelor inexacte sau completarea datelor incomplete;
• Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de stergere);
• Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionare a procesarii);
• Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si mecanolizibil si de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor);
• Dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea (dreptul la obiectie);
• Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamantului);
• Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca apreciati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR (dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere).
Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care vom avea nevoie de un timp mai indelungat, caz in care va vom instiinta despre aceasta imprejurare.


3.14. Pe langa drepturile mentionate mai sus, orice vizitator care detine un cont de client pe website-ul nostru poate accesa zona de administrare cont, avand posibilitatea:

3.14.1. Sa corecteze datele inregistrate;


3.14.2. Sa genereze un raport pe e-mail cu datele existente in baza de date a website-ului;


3.14.3. Sa solicite stergerea contului;


3.14.4. Sa opteze pentru Abonare/Dezabonare la Newsletter, folosind butonul „Dezabonare” sau „Unsubscribe”.


3.15. Durata pentru care va prelucram datele


Kastel Business Connect va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus. Ca regula generala, vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal pe durata existentei consimtamantului dumneavoastra, cat timp aveti un profil activ pe site-ul www.kastelgroup.ro, precum si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv dispozitiile referitoare la arhivare.


3.16. Responsabilul cu protectia datelor
Avem un responsabil cu protectia datelor, in persoana colegului nostru, Pompei MITITEAN. Acesta poate fi contactat astfel:


Kastel Business Connect S.R.L.
Sediu social: Municipiul Constanta, Str. Lanului, Nr. 17B, Judetul Constanta, Romania
D.P.O. (Data Protection Officer) – Email: pompei.mititean@kastelgroup.ro
In vederea exercitarii dreptului de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, va puteti adresa autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor, folosind urmatoarele date de contact:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Site web: www.dataprotection.ro

4. POLITICA PRIVIND COOKIES

4.1. Prezenta Politica privind fisierele cookies se aplica tuturor utilizatorilor paginii de internet www.kastelgroup.ro. Informatiile prezentate in continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor pe care le folosim.


4.2. Care este politica noastra privind cookie-urile?
Folosim cookie-uri atunci cand accesati/utilizati oricare dintre sistemele online ale Kastel Business Connect.


4.3. Un cookie HTTP (internet cookie) este un fisier de dimensiuni foarte mici, stocat pe computerul/dispozitivul mobil (telefon, tableta etc.) cu care utilizatorul acceseaza Internet-ul. Fisierele cookie sunt fisiere pasive complet inofensive, care nu pot accesa informatii aflate pe dispozitivele utilizatorului. Aceste fisiere sunt stocate printr-o solicitare trimisa browserului in momentul in care se acceseaza un site care foloseste module cookie. Browser-ul poate fi configurat sa nu accepte module cookie.


4.4. Fisierele cookie sunt formate din doua parti: numele cookie (fiserului) si continutul acestuia. Continutul este criptat si contine date despre diverse variabile ale site-ului accesat. Durata de existenta a unui cookie este foarte bine determinata printr-un termen de expirare, la finalul caruia cookie-ul este sters automat. Tehnic, doar site-ul care a stocat cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe site-ul respectiv.


4.5. Va informam ca folosim module cookie strict pentru asigurarea functionalitatii sistemelor noastre online (site-uri) si pentru analiza anonomizata a traficului web in vederea imbunatatirii experientei de utilizare a sistemelor online.


4.6. De ce folosim module cookie?
Folosim module cookie proprii pentru a asigura functionalitatea sistemelor noastre online. De asemenea, folosim si sisteme de analiza si audit al traficului oferite de Google Analytics. Google Analytics colecteaza anumite date cu caracter personal cum ar fi: sexul, varsta, interesele si alte informatii demografice, cat de des vizitati sistemele noastre online (site-uri), ce pagini web vizitati si ce alte site-uri ati mai folosit inainte sa ajungeti pe oricare dintre sistemele noastre online. Google Analytics colecteaza doar adresa de IP folosita de utilizator la data vizitei si cu care acesta viziteaza oricare dintre sistemele noastre online (site-uri); Google Analytics nu colecteaza numele sau orice alta informatie prin care puteti fi identificat. Kastel Business Connect nu combina informatiile furnizate de Google Analytics cu datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram. Google Analytics utilizeaza module cookie persistente pe dispozitivul utilizatorului pentru a-l putea identifica drept utilizator unic in momentul in care acesta viziteaza oricare dintre sistemele noastre online (site-uri), insa aceste cookie-uri sunt acesibile doar de catre Google si nu pot fi folosite de nimeni altcineva decat de Google. Pentru mai multe detalii despre modul in care Google prelucreaza datele dumneavoastra, va rugam sa accesati politica Google: https://www.google.com/policies/privacy/partners/.
Scopul utilizarii de catre Kastel Business Connect a serviciilor Google Analytics este strict pentru analize de trafic online si pentru imbunatatirea utilizabilitatii sistemelor noastre online.
Daca nu doriti ca traficul care il desfasurati pe oricare dintre sistemele noastre online sa fie analizat prin Google Analytics, va rugam sa folositi sistemul de opt-out oferit de Google: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout


4.7. Mai putem folosi module cookie si pentru:
• Identificarea paginilor web vizitate
• Personalizarea continutului disponibil pe sistemele noastre online (de exemplu pentru a va afisa proprietatile pe care le-ati vazut recent)
• Pentru analiza traficului web (anonimizat)
• Reamintirea preferintelor si configuratiilor dumneavoastra, precum si a datelor de autentificare
• Pentru a putea sa distribui anumite parti ale paginilor noastre web pe retele sociale
• Urmarirea conversiilor prin Facebook sau Google Adwords


4.8. Modulele cookie utilizate de Kastel Business Connect pe sistemele sale online (site-uri) nu stocheaza informatii cu caracter personal si nu pot fi folosite pentru identificarea personala a utilizatorilor de internet. De asemenea, continutul acestor cookie-uri este anonimizat si stocat in forma criptata in orice moment.


4.9. Ce module cookie folosim?
Cookie de sesiune. Aceste cookie-uri permit serverelor noastre sa raspunda diverselor solicitari/actiuni pe care le desfasurati in timp ce navigati pe sistemele noastre online. De exemplu, permite serverului sa pastreze datele introduse online, de la o pagina la alta. Fara aceste cookie-uri, sistemele noastre online nu pot functiona. Dupa inchiderea browserului, aceste cookie-uri sunt sterse automat.
Cookie-uri functionale. Aceste cookie-uri sunt necesare pentru functionarea corecta si corespunzatoare a sistemelor noastre online (site-uri), cum ar fi autentificarea, validarea datelor etc. Aceste cookie-uri pot fi dezactivate din setarile browserului pe care il folositi. Dezactivarea lor poate insa face nefunctionale partial sau total sistemele noastre online, deci nu le veti putea utiliza.
Cooki-uri persistente. Aceste cookie-uri sunt stocate pe dispozitivul dumneavoastra pentru o perioada mai lunga de timp (maxim 90 de zile) si sunt utilizate pentru asigurarea functionalitatii anumitor componente ale sistemelor noastre online, cum ar fi mentinerea produselor de asigurare in cosul de cumparaturi daca din anumite motive nu ati finalizat comanda. In cazul in care vizitati sistemele noastre online folosind linkuri afiliate (de la alte site-uri cu care noi derulam programe de marketing afiliat) atunci putem folosi un cookie persistent pentru a tine minte tranzactia respectiva. Acest cookie este sters automat dupa 90 de zile.
Cookie-uri de urmarire a conversiilor. Atunci cand vizitati sistemele noastre online (site-uri) folosind reclamele noastre distribuite prin Google Adwords sau Facebook Ads, folosim module cookie de evidentiere si urmarire a conversiilor (conversie inseamna in acest document finalizarea unei comenzi online). Aceste informatii sunt disponibile la nivel agregat si anonimizat, neputand fi folosite pentru identificarea dumneavoastra personala. Utilizam urmarirea conversiilor doar pentru a evalua si imbunatati eficienta reclamelor noastre distribuite prin Google Adwords sau Facebook Ads. In nici un caz nu colectam, procesam sau comunicam prin aceste cookie-uri date cu caracter personal prin care puteti fi identificat.


4.10. Care sunt optiunile dumneavoastra legate de modulele cookie?
Va puteti configura browserul pentru a accepta toate modulele cookie, a respinge toate modulele cookie sau pentru a va atentiona atunci cand este setat un cookie. Va rugam sa consultati meniul Help al browser-ului pentru a afla cum puteti modifica preferintele privind modulele cookie. Daca alegeti sa respingeti toate modulele cookie este posibil sa nu mai puteti utiliza corect si satisfacator sistemele noastre online.

 

5. UTILIZAREA PLUGINURILOR SOCIALE FACEBOOK SI A ALTOR SERVICII FACEBOOK

5.1. Pe website-ul nostru pot fi utilizate, in anumite cazuri, unele pluginuri ale retelei sociale www.facebook.com (“Facebook”). Facebook este operat de compania Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, in SUA.


5.2. Daca vizitati un site web care contine un astfel de plugin, browserul dumneavoastra stabileste o conexiune directa cu serverele Facebook. Nu avem nicio influenta asupra cantitatii de date pe care Facebook le colecteaza cu ajutorul acestui plugin. In acest sens va informam urmatoarele:
• prin intermediul pluginurilor, Facebook primeste informatii referitoare la paginile pe care le-ati accesat vizitand site-ul nostru, doar daca sunteti conectati la Facebook in sesiunea de lucru a browserului dumneavoastra. In acest fel, Facebook poate atribui activitatea pe care o desfasurati pe site-ul nostru in contul dumneavoastra Facebook. Daca interactionati cu pluginurile, de exemplu, apasati butonul Like sau lasati un comentariu, informatiile corespunzatoare sunt transmise direct de pe browserul dumneavoastra Facebook si stocate acolo. Daca nu sunteti membru al Facebook, exista totusi posibilitatea ca Facebook sa afle si sa stocheze adresa IP si, daca este necesar, informatii suplimentare despre browserul pe care il utilizati, insa acestea nu pot fi in nici un fel atribuite contului dumneavoastra de Facebook (atat timp cat nu sunteti conectat la reteaua sociala).
• In anumite conditii este posibil sa folosim serviciile Facebook care permit utilizarea datelor pentru afisarea optimizata a materialelor publicitare (de exemplu anunturile banner) si evaluarea publicitatii. Pentru mai multe informatii despre functionarea Facebook social plugins, si informatii despre prelucrarea si utilizarea datelor in scopuri publicitare, va rugam sa consultati politica de confidentialitate Facebook: www.facebook.com/about/privacy/. De asemenea, veti gasi acolo si informatii despre cum sa restrictionati sau sa excludeti utilizarea datelor dumneavoastra in scopuri publicitare in reteaua Facebook.
• Daca sunteti membru al Facebook si nu doriti ca Facebook sa colecteze date despre dumneavoastra prin intermediul site-ului nostru, trebuie sa va deconectati de la Facebook inainte de a vizita site-ul nostru.
• De asemenea, este, posibil sa blocati plug-in-urile Facebook cu programe de completare (extensii) pentru browserul dumneavoastra, de exemplu prin “AdBlocker”, “Facebook blocker”.

 

6. RASPUNDERE SI DECLINAREA RASPUNDERII

6.1. Kastel Business Connect nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru vreuna dintre situatiile enumerate mai jos:


6.1.1. erori de functionare a retelelor de internet care pot afecta utilizarea website-ului;


6.1.2. imposibilitatea de utilizare a website-ului;


6.1.3. erori survenite in dispozitivele responsabile de buna functionare a liniilor de comunicatie dintre vizitator si Kastel Business Connect;


6.1.4. pierderea de documente (in format tiparit sau electronic) sau date informatice;


6.1.5. functionarea necorespunzatoare a oricaror programe software;


6.1.6. blocaje de orice fel rezultate din furnizarea unor date eronate sau incomplete in cursul completarii profilurilor de vizitator;


6.1.7. erori tehnice si/sau umane de orice fel;


6.1.8. cazuri de forta majora sau evenimente ce nu sunt sub controlul acesteia, caz in care termenele asumate vor fi prelungite in mod corespunzator;


6.1.9. fraude comise de catre terti in detrimentul oricarui utilizator;


6.1.10. orice prejudiciu direct sau indirect cauzat de utilizarea website-ului, indiferent de motiv.


6.2. Niciun continut transmis vizitatorilor prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acestia prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Kastel Business Connect fata de respectivul continut.


6.3. Materialele continute in acest website sunt furnizate fara garantii de vreun fel din partea Kastel Business Connect. Kastel Business Connect nu isi asuma nici un fel de raspundere expresa sau implicita in ceea ce priveste acuratetea si completitudinea informatiilor, textelor, graficelor, link-urilor sau oricaror elemente continute in aceste materiale. Kastel Business Connect isi rezerva dreptul de a face modificari, corecturi in acest site, precum si imbunatatiri ale informatiilor continute in acest site, in orice moment si fara notificare prealabila. Informatiile de pe site-ul KASTEL GROUP pot contine greseli tehnice, de tehnoredactare.


6.4. Toate recomandarile Kastel Business Connect din cuprinsul website-ului www.kastelgroup.ro ce exced activitatii sale principale (activitatile agentiilor imobiliare) sunt recomandari de baza, pentru care nu va putea fi tinuta sub niciun fel raspunzatoare. De aceea, Kastel Business Connect recomanda potentialilor sai clienti ca, pentru operatiunile tehnice conexe (juridice, financiar-fiscale, de cadastru si geodezie etc.) sa consulte specialisti in domeniu, pentru a evita angajamentele dezavantajoase.

 

7. LEGISLATIA SI JURISDICTIA APLICABILE

7.1. Utilizarea website-ului nostru www.kastelgroup.ro este guvernata de legislatia romana.


7.2. Orice neintelegere care decurge din sau in legatura cu folosirea site-ului web www.kastelgroup.ro, daca nu va putea fi solutionata amiabil, va fi supusa spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Kastel Business Connect.