About property

Vila 2022 High-End | S+P+2E+M | SPA – Piscina Interioara | Arcul de Triumf
Surface built (sqm):  881
Surface useable (sqm):  597
Construction year:  2022
Property type:  House/Villa
Bedrooms:  4
Bathrooms:  7
Vila 2022 High-End | S+P+2E+M | SPA – Piscina Interioara | Arcul de Triumf
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Acum la Kastel Group o nouă proprietate de lux listată în București, pe strada Constantin Sandu Aldea, aproape de Arcul de Triumf | COMISION 0

Bine ai venit la oaza ta de liniște și rafinament din nordul capitalei. Cu un design aparent minimalist, care ascunde însă eleganță și extravaganță, această proprietate de lux din zona de Nord a capitalei îți oferă confortul, spațiul și liniștea pe care le meriți.

Proprietatea este situată în cea mai bună zonă a capitalei, pe strada Constantin Sandu Aldea, la 1km de Arcul de Triumf, cu acces la toate facilitățile. Aici, în confortul casei tale, te poți bucura pe deplin și poți petrece timp de calitate cu familia și apropiații, uitând de agitația urbană zilnică. Astfel, îți poți transforma casa în “acasă”.

Atracția principală a casei și, cu siguranță, partea preferată a ta și a familiei tale, este zona de relaxare, în mod special piscina interioară și sauna din lemn de molid nordic cu pereți de sare de Himalaya. Aici, serile și sfârșiturile de săptămână capătă un farmec aparte, fiind un spațiu intim, doar pentru cei apropiați.

Primii pași în casă te întâmpină cu o paletă elegantă de piatră, accente aurii și lemn de stejar. După ce treci de holul de intrare, privirea îți este atrasă de verdele plantelor și brazilor înalți din curtea puternic luminată. Un loc de recreere după o zi plină la birou, într-un mediu calm și relaxant, care dă tonul pentru restul clădirii.

Întâlnirile pline de însemnătate cu oamenii dragi sunt potențate de prezența unui șemineu, ce oferă nu doar căldură, ci și o notă în plus de rafinament. Pe lângă acesta, zona de zi este un spaţiu deschis, cu lumină naturală, ce pătrunde prin geamurile mari cu vedere la terasa exterioară. Bucătăria amplasată în zona învecinată este complet utilată, cu o insulă mare în mijloc și spații special concepute pentru încastrarea electrocasnicelor.

Scara casei, delimitată de un perete din sticlă şi acoperită cu parchet de stejar, te conduce către etajele superioare ale casei. Iar băile îmbrăcate în marmură completează eleganţa casei, creând un spațiu funcțional, dar luxos.

Te invităm la o vizionare pentru această superbă proprietate, care poate reprezenta atât o achiziție personală valoroasă, cât și o investiție în sectorul de lux al Bucureștiului.

Puncte de interes:
Clădirea dispune de un un lift Schindler pentru 5 persoane, cu tehnologie de acționare inovatoare și propulsie electrică, ce deservește toate etajele clădirii.
Ușa de la intrare este realizată din tâmplărie de aluminiu cu structură rezistentă în caz de efracție, pentru a-ți asigura siguranță totală.
Ușile de la interior tip Pinum, cu structură de lemn celular, sunt personalizate (fiind o
comandă specială), și au o înălțime de 2.40 m, mai mare decât cele standard.
Zona destinată relaxării, din subsolul clădirii, cuprinde: sala de sport/hobby de 38 mp, piscină cu sistem de înot contra curentului cu dimensiunile 9 x 3.5 m și adâncime de 1.5 m, saună din lemn de molid nordic cu zidărie de sare de Himalaya, set meloterapie și panou de comandă.
Locuința dispune de o bibliotecă pe 2 etaje, cu o pasarelă din sticlă.
Șemineul din zona de living are bioetanol încastrat.

Echiparea tehnică a casei:
Încălzirea casei este realizată prin intermediul unei centrale termice Wiessmann de ultimă generație, complet automatizată, cu gaz natural. Demn de menționat este faptul că toate spațiile locative (inclusiv băile) dispun de încălzire în pardoseală. De asemenea, toate spațiile sunt prevăzute cu instalație de climatizare cu unități interioare plasate în plafoanele false și grile de distribuție/recirculare, marca Daikin.

Sistemul de iluminat este prevăzut cu corpuri de iluminat tip LED, cu spoturi încastrate în
plafon sau benzi LED mascate în scafe, pentru toate spațiile.
Clădirea dispune de tablou electric cu contoar individual și spor de curent la 35 kW, obținând Certificat Energetic categoria A.

Suprafață (pe etaje):
Proprietatea are structura S+P+2E+M, cu suprafețele următoare:

Subsol – 173.7 mp
La acest nivel, imobilul dispune de o zonă de relaxare, prevăzută cu piscină interioară, saună, cameră dedicată sportului sau hobby-urilor, un grup sanitar, spălătorie, cameră tehnică.

Parter – 248.1 mp
La acest nivel, imobilul are o bucătărie complet utilată, o zonă de luat masa, o zonă de
zi (living), un grup sanitar, holul de intrare și dispune de acces direct la grădina exterioară.

Etaj 1 – 163.0 mp
La acest nivel, imobilul dispune de 1 dormitor, 1 birou, 2 băi, 1 dressing și 3 terase exterioare.

Etaj 2 – 159.1 mp
La acest nivel, imobilul dispune de 2 dormitoare, 2 băi, 2 dressing-uri și 2 terase exterioare.

Mansardă – 136.7 mp
La acest nivel, imobilul dispune de 1 dormitor, 1 baie, 1 living și o terasă.

Disponibility:  Imediat
House type:  Villa
Interior state:  Ultrafinished
Floor:  
Building floors:  2
Polish year:  2022
Footprint:  174
Surface land:  480
Surface yard:  306
Surface terrace:  215
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Has mansard:  1
Rooms:  9
Kitchens:  2
Has bathroom window:  1
Terraces:  8
Parking spots:  4

Amenities

Location

Arcul de Triumf, Bucuresti