About property

Studio I Piata Unirii
Surface built (sqm):  45
Surface useable (sqm):  38
Property type:  Single room
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Studio I Piata Unirii
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in zona Piata Unirii, str. Apolodor nr 13-15.

Proprietatea este foarte spatioasa pentru o garsoniera si amplasata fix in spatele Bd.Unirii, langa Piata Constitutiei, avand avantajul deosebit de a fi ultracentrala, dar si pe o strada foarte linistita si fara zgomote, un lucru rar intalnit in zona.

Blocul este construit in anii ’80 din materiale inalt calitative, fiind Blocul Scriitorilor cu renume si diverse personalitati literare printre vecinii minunati si linistiti.

Cartierul beneficiaza de acces facil la principalele puncte de interes, la mai putin de 10 minute de mers pe jos de statiile de metrou Piata Unirii si Izvor si o multitudine de linii principale de autobuz.

Este situat la etajul 1/10 si se inchiriaza complet mobilat si utilat fiind la doua minute de zona ministerelor, Mega Image, Restaurantul Stadio si multe alte cafenele trendy.

Aceasta garsoniera este ideala atat pentru o singura persoana, cat si un cuplu care cauta o locuinta fix in centrul orasului.

Camera de zi este mobilata cu o canapea extensibila de calitate superioara pentru un somn odihnitor, masa de cafea, fotolii foarte confortabile, doua sifoniere si o biblioteca cu alte spatii multiple de depozitare pentru a va pastra hainele si alte obiecte personale in ordine si a mentine estetica placut aranjata a studio-ului.

Exista si un birou de lucru pentru zilele de work from home, cu spatiu amplu pentru inca unul, daca necesar. Bucataria este complet utilata cu tot ce aveti nevoie pentru a va pregati mancarea preferata, astfel incat sa va simtiti ca acasa. De asemenea, exista o masina de spalat vase, cat si una de rufe in apartament pentru confortul chiriasului.

Nu in ultimul rand, apartamentul are avantajul unei debara frumoase si relativ ample ce poate fi folosita atat pentru depozitarea lucrurilor de zi cu zi, cat si ca un mic walk-in closet, in functie de preferinte. Exista si un hol primitor cu pantofar si alte spatii discrete de depozitare sub bancute.

In vecinatate se afla centrul istoric al capitalei, gasim multe zone verzi, magazine, restaurante si toate serviciile necesare pentru un stil de viata confortabil si activ. Exista si optiunea de a il inchiria ca birou de afaceri cu vizibilitate maxima.

In poze se poate observa si prezenta unui hamac pentru antrenamente TRX/air yoga/leagan disponibil ca bonus pentru cei pasionati de fitness, insa acesta poate fi indepartat inainte de mutare, in functie de preferinta. Plantele si alte detalii sunt customizabile in functie de gust. Spatiul dispune si de jaluzele blackout, umidificator, s.a. imbunatatiri.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  semi-detached
Apartment type:  Garsonieră
Floor:  1
Building floors:  10
Comfort:  1
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  1
Kitchens:  1

Amenities

Location

Unirii, Bucuresti