About property

| Spatiu de birouri  | 4 Camere Costin Georgian | COMISION 0
Surface built (sqm):  96
Surface useable (sqm):  86
Construction year:  1980
Property type:  Apartment
Bathrooms:  2
| Spatiu de birouri  | 4 Camere Costin Georgian | COMISION 0
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate pentru birouri, amplasata in zona Costin Georgian, disponibila acum la vanzare. COMISION 0

Spatiul de tip apartament, cu o compartimentare decomandata si 4 camere, amplasat in zona statiei de metrou Costin Georgian, vedere stradala, este disponibil acum pentru inchiriere. Ideal pentru firme ce ofera servicii de contabilitate, administrare proprietati, consultanta, brokeraj asigurari, recrutare, laboratoare de creatie etc.
Pozitionat la etajul 6 al imobilului este varianta ideala pentru cei care isi doresc un spatiu usor accesibil atat pentru angajati, cat si pentru clienti. Compartimentarea este potrivita pentru un colectiv de pana la 10 oameni, iar accesul facil la mijloacele de transport in comun, inclusiv statia de metrou Costin Georgian la doar 50 m distanta, face din acest spatiu sa fie alegerea perfecta pentru angajatii si colaboratorii tai.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

Disponibility:  Imediat
Interior state:  Good
Apartment type:  Apartament
Floor:  6
Building floors:  10
Polish year:  2018
Surface total:  96
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  4
Has bathroom window:  1
Balconies:  2

Amenities

Location

Costin Georgian, Bucuresti