About property

Snagov | Casa de poveste cu livada | 2643 mp teren | Comision 0
Surface built (sqm):  180
Surface useable (sqm):  100
Construction year:  2000
Property type:  House/Villa
Bedrooms:  3
Bathrooms:  2
Snagov | Casa de poveste cu livada | 2643 mp teren | Comision 0
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

EXCLUSIV la Kastel Group o nouă proprietate listată în Snagov, localitatea Ciofliceni, strada Mihai Viteazul 5, la doar 4 minute de primăria Snagov.

Snagov este cea mai căutată zonă rezidențială din proximitatea Bucureștiului, de la proprietăți de vacanță, până la unități high-end. Oportunitățile sunt destul de rare în piață, de aceea atunci când o proprietate este listată telefonul se înroșește. Am ales să listăm aceasta unică proprietate la început de vară pentru ca noul proprietar să vadă toate avantajele care vin la pachet.

Este greu de descris această proprietate în cuvinte pentru că este acel gen de casă care încă de la primul pas îți inundă corpul cu o liniște completă. Verde cât cuprinde, florile decorative și petalele trandafirilor bine îngrijiți care te duc imediat cu gândul la delicioasa dulceața de trandafiri, pomii fructiferi, leagănul din curte care abia așteaptă să te plimbe cu gândul și cu sufletul, sunt doar o parte din lucrurile care transformă o proprietate într-o locuință de basm.

Locuința principală include o cameră de zi, bucătărie, 3 dormitoare, 2 băi și un pod mansardabil, însă pe proprietate există o bucătărie de vară cu intrare directă într-o pivniță amplasată sub construcție, un foișor cu spațiu pentru grătar, garaj închis și un spațiu construit și amenajat pentru găzduirea a 2-3 companioni patrupezi.

Suprafața terenului este foarte generoasă, cu o suprafață de 2643 mp, include amprenta casei principale de 107 mp, anexele casei, terenul amenajat, inclusiv o livadă plină cu pomi fructiferi de aproximativ 1100 mp. Întreaga suprafață a fost proiectată și amenajată astfel încât să ofere multiple opțiuni de relaxare și petrecere a timpului. Nivelul casei este P+1, cu un pod spațios care poate fi ușor transformat în mansardă. La parter dispune de un living spațios de 30 mp și o bucătărie open-space unde te poți bucura de cafeaua de dimineață sau petrece serile în familie. În serile de vară te poți bucura de sunetul păsărilor direct de pe terasa de 35mp, semi-închisă și acoperită. La etaj te bucuri de trei dormitoare spațioase, o baie și un balcon comun cu două dintre cele două dormitoare de 15 mp.

De altfel, proiectul casei a fost realizat de profesor Pavel pe structură de beton armat și pereți de cărămidă pentru o rezistență în timp incontestabilă.

Pe timpul verii te poți bucura împreună cu familia de zona de barbeque amenajată în spatele curții și de bucătăria de vară unde se poate fierbe dulceața de mere în liniște.

Proprietatea dispune de trei zone: zona de acces, betonată și cu acces direct spre garaj, loc unde se pot parca câteva mașini atunci când vine familia în vizită. Proprietatea dispune și de un garaj spațios. Ce-a de-a doua zonă este cea care împrejmuiește casa, fiind amenajată cu gazon și trandafiri și cu un balansoar pentru relaxarea de seară. Ce-a de-a treia zona este livada, unde sunt plantați meri, peri, pruni, cireși, caiși existând și loc pentru a face o mică grădină de răsaduri.

Vrei să te bucuri de o casă spațioasă, cu mult teren și să te bucuri de natură, fiind la 30 minute distanță de București? Contactează-ne acum!

Disponibility:  Imediat
House type:  Single
Interior state:  Good
Floor:  
Building floors:  1
Footprint:  107
Surface land:  2643
Surface yard:  2463
Surface terrace:  35
Roof:  Tile
Construction status:  Completed
Building structure:  Cărămidă
Has attic:  1
Rooms:  4
Kitchens:  1
Has bathroom window:  1
Balconies:  2
Terraces:  1
Garages:  1
Parking spots:  5

Amenities

Location

Snagov