About property

NOU! Ultracentral | Apartament 3 Camere | Terasa si Gradina 40 mp
Surface built (sqm):  107
Surface useable (sqm):  65
Construction year:  2021
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  2
NOU! Ultracentral | Apartament 3 Camere | Terasa si Gradina 40 mp
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Un apartament exclusivist acum la vanzare la Kastel Estate in complexul Quartier Gramont situat pe strada Constantin Bosianu 25-29 | COMISION 0

Daca te afli in cautarea unei proprietati care sa-ti ofere doar un simplu spatiu locativ confortabil, atunci nu acesta este apartamentul pe care il cauti.

In schimb daca iti doresti un spatiu care sa imbine confortul interior cu libertatea de miscare pe care ti-o poate oferi o casa la curte, ai nimerit exact unde trebuie. Apartamentul disponibil acum este compartimentat in 3 camere, 2 dormitoare si living, bucatarie si 2 bai cu geam exterior si beneficiaza de o terasa generoasa si gradina cu o suprafata totala de 40 mp.

Aceasta proprietate iti va oferi locul ideal pentru a-ti petrece timpul singur, impreuna cu familia sau cu prietenii dragi, intr-un mod placut indiferent de vremuri de normalitate sau asociate cu restrictii. Suprafata totala de aproape 125 mp va deveni cu siguranta locul preferat al tutoror.
Mai mult, Quartier Gramont este unul dintre complexurile rezidentiale care a pus accent nu doar pe cantitate, ci in primul rand pe calitate. Structura, finisajele, detaliile lucrate cu atentie fac din acest proiect poate cel mai frumos proiect al zonei. Quartier Gramont este un proiect de tip Boutique Apartments, fiind dedicat celor care isi doresc o proprietate in inima Bucurestiului si care sa locuiasca intr-o comunitate restransa, fara sa simta presiunea si aglomeratia imobilelor cu regim de inaltime ridicat.

Fie ca esti in cautarea unei locuinte personale, fie ca te afli aici in scop investitional, pentru orice proprietate achizitionata din portofoliul Kastel Group primesti GRATUIT primele 6 luni de asigurare a locuintei (facultative + PAD) si 6 luni BONUS pentru serviciul de property management.

Te invit sa ne contctezi direct pentru informatii suplimentare, lista cu ultimele disponibilitati ramase si sa programezi o vizionare pentru a te convinge singur.

Complexul Quartier Gramont este amplasat în inima Bucureștiului. Este un ansamblu de locuințe, aflat în imediata vecinătate a Parcului Carol, astfel putem spune că stilul de viață activ este perfect susținut prin poziționarea acestui complex.
Quartier Gramont surprinde prin arhitectura dinamică și modernă, însă moștenirea culturală este cea care se află în prim plan. Acest ansamblu rezidențial păstrează istoria bogată a zonei prin elemente de arhitectură, fiecare clădire fiind gândită astfel încât să reprezinte
specificul împrejurimilor, dar și natura.
De aici izvorăște și viziunea dezvoltatorului, de a sprijini un stil de viață în simbioză cu mediul înconjurător, dar și dezvoltarea sustenabilă.
Complexul Quartier Gramont este un proiect certificat de RoGBC (Romania Green Building Council) prin sistemul Green Homes. Locuințele verzi vin cu avantajul unui consum redus de resurse, care înseamnă costuri mai mici pentru proprietari, dar și un mediu înconjurător mai sănătos.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Ultrafinished
Apartment type:  Apartament
Floor:  Ground floor
Building floors:  3
Comfort:  Lux
Polish year:  2021
Surface total:  125
Surface yard:  29
Surface terrace:  13
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  3
Kitchens:  1
Has bathroom window:  1
Balconies:  1
Terraces:  1
Garages:  1
Parking spots:  1

Amenities

Location

Parcul Carol, Bucuresti