About property

NOU! Studio 40mp | Stefan cel Mare | Central Apartments
Surface built (sqm):  41
Surface useable (sqm):  36
Construction year:  2020
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
NOU! Studio 40mp | Stefan cel Mare | Central Apartments
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la vanzare in Bucuresti, strada Vasile Lascar nr. 216 – 218 in Ansamblul Rezidential Central Apartaments – COMISION 0.

Cu o suprafata totala de 40,8 mp, Studioul de la etajul 4, amplasat in ansamblul Rezidential Central Apartaments iti ofera posibilitatea de a te simti acasa fiind un studio spatios, cu camera de zi si locul de luat masa de 23,6 mp, cu o bucatarie de 8,2 mp si un grup sanitar de 4,5 mp. Iar pentru a te relaxa in liniste deplina te poti bucura de o terasa de 4,5 mp, cu vedere spre interior, exact deasupra spatiului verde din interior.

Studioul este amplasat in imediata apropriere a statiei de metrou Stefan cel Mare, statiei STB 330, 335, 1, 46 si in apropierea parcurilor Gradina Ioanei, Circului si Ioanid.

Conteacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt si programeaza o vizionare.
_ _ _ _
Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property &facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este marca inregistrata a Kastel Business Connect si este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Home Edit, Kastel Home Design, Kastel Asigurari, Kastel Financial Services, Kastel Mobility, KBC Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  semi-detached
Interior state:  Ultrafinished
Apartment type:  Apartament
Floor:  4
Building floors:  7
Comfort:  Lux
Polish year:  2020
Surface total:  41
Surface terrace:  5
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  1
Kitchens:  1

Amenities

Location

Stefan cel Mare, Bucuresti