About property

NOU Garsoniera – Jiului  COMISION 0
Surface built (sqm):  40
Surface useable (sqm):  38
Construction year:  2010
Property type:  Single room
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
NOU Garsoniera – Jiului  COMISION 0
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate propune spre închiriere o nouă proprietate, situată pe Str. Moldovei, nr.23, in zona Jiului. COMISION 0!

Garsoniera se află la doar 5 minute distanță de stația de metrou Jiului. In proximitate intalnim statiile STB pentru autobuzele 112, 94, sau tramvaiele 3,24 si 45.

Este situata la parterul unui bloc mixt. E locul ideal pentru cei care caută un apartament bine compartimentat, care se închiriază complet utilat, cu toate electrocasnicele necesare, cu piese de mobilier făcute la comandă pentru a eficientiza fiecare spațiu. Garsoniera se bucură de finisaje de calitate.

Proprietatea dispune de un o camera cu pat si canapea, creând astfel locul perfect pentru discutii cu prietenii sau relaxare. Apartamentul are un design interior care se definește prin simplitate și bun gust. Bucataria este inchisa, mobilata si utiliata cu toate cele necesare. Incalzirea apartamentului se face prin centrala proprie.

Este unul dintre cele mai avantajoase apartamente din această zonă, dar mai bine te convingi la fața locului.
Programează o vizionare, poate are loc în noua ta casă!

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Ultrafinished
Apartment type:  Garsonieră
Floor:  Ground floor
Building floors:  2
Comfort:  Lux
Polish year:  2021
Surface total:  40
Surface balconies:  2
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc mixt
Has mansard:  1
Rooms:  1
Kitchens:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Jiului, Bucuresti