About property

NOU! Apartament 3 Camere | Baneasa – Greenfield |
Built surface (sqm):  140
Usable area (sqm):  90
Construction year:  2017
Property type:  Apartment
Bathrooms:  2
NOU! Apartament 3 Camere | Baneasa – Greenfield |
Energy class:  N/A
Yearly energy expenditure [kWh/sqm/year]:  N/A
Total expenditure from renewable sources [kWh]:  N/A
CO2 equivalent emissions index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Acum in exclusivitate la Kastel Estate avem disponibil un apartament cu 3 Camere (2 dormitoare si doua bai) amplasat in complexul Greenfield in zona de nord a Bucurestiului. Pozitionarea complexului, inconjurat de o bogata zona verde, ofera locatarilor confortul necesar pentru cei ce isi doresc liniste, siguranta si un aer mai curat.

Apartamentul se inchiriaza parțial mobilat si utilat (mobilier si electrocasnice in bucatarie incluse), gata pregatit de mutare, doar sa-ti aduci lucrurile personale. Bucătăria este mobilată și utilată și un dormitor mobilat. Un dormitor și livingul sunt fără mobilier, existând disponibilitatea de mobilare.

Proximitatea fata de cele mai mari centre comerciale din Bucuresti si de zona de birouri din nordul capitalei, face din acest apartament alegerea ideala pentru cei care isi doresc o locuinta izolata de agitatia urbana si in acelasi timp aproape de birou.

Pretul include 1 loc de parcare.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Apartment type:  Apartament
Floor:  3
Building floors:  5
Comfort:  Lux
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  3
Balconies:  1
Parking spots:  2

Amenities

Location

Baneasa, Bucuresti