About property

NOU! Apartament 2 Camere | Certificare Green | Complex 4 Elemente
Built surface (sqm):  65
Usable area (sqm):  53
Construction year:  2020
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
NOU! Apartament 2 Camere | Certificare Green | Complex 4 Elemente
Energy class:  N/A
Yearly energy expenditure [kWh/sqm/year]:  N/A
Total expenditure from renewable sources [kWh]:  N/A
CO2 equivalent emissions index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate ansamblul rezidential Central District 4 Elemente, pozitionat pe strada Fizicienilor 7. COMISION 0 de la cumparator.
Central District 4 Eelemente, este amplasat in zona centrala a Bucurestiului, perfect pozitionat pentru a ajunge rapid in zonele vibrante ale capitalei, insa in acelasi timp suficient de retras, incat sa simti protectia unei comunitati linistite.
Proiectul imbina perfect spatiul locativ, nevoia de aer si terase generoase cu beneficiile speciale ale unor apartamente cu standard ridicat de constructie si finisare si oferind suplimentar privelisti de ansamblu si intimitate completa.
4 Elemente inseamna AER (spatii mari, aerisite, de la terase si balcoane ce pot primi mese cu scaune pentru a savura cafeaua de dimineata, pana la receptii generoase si circulatii largi), APA (3 bazine mari cu apa si fantani arteziene in curtea comuna a blocurilor), PAMANT (2800 mp de curte avand jardiniere cu plante si flori, pomi mari si zona de promenada) si FOC (300 mp alocati zonei de socializare, cu bar, gratar, umbrele pentru soare, mese, scaune si un cinematograf exterior). In plus proiectul aduce si alte avantaje locatarilor: sala de fitness si pista de alergare comuna, loc de joaca pentru copii, parcari auto exclusiv subterane, 28 camere de supraveghere video, 2 cabine de poarta, bariere si sisteme automatizate de acces, inclusiv camere de citire a numerelor de inmatriculare, toate aceste pentru confortul locatarilor si pentru pastrarea valorii investitiei.
Toate apartamentele sunt proiectate cu atentie la fiecare detaliu: proportiile, lumina naturala si artificiala, privelistea cea mai buna posibila si costurile de intretinere minime.

Central District 4 Elemente este un proiect certificat Green, ceea ce aduce locatarilor un avantaj al costurilor de operare (intretinere) cu pana la 30% reduse fata de o cladire standard, avand un impact pozitiv al costurilor totale. Utilizarea tehnologiilor verzi intr-o cladire certificata green creste gradul de ocupare si valoarea imobilului. Materialele folosite sunt regenerabile, durabile, minimizeaza sau elimina degajarile toxice, iar camerele sunt iluminate natural si cu o calitate a aerului superioara.

De toate acestea vei beneficia in cel mai bun complex rezidential al momentului din zona.
Termen de finalizare: Octombrie 2020
Pretul pentru apartamentul cu 2 Camere este de 87.800 Euro + TVA*
*TVA conform legii de 0% (taxare inversa pentru persoanele juridice platitoare de TVA), 5% (pentru persoanele fizice) sau 19% (pentru persoanele juridice)

Mai sunt disponibile urmatoarele unitati:

STUDIO – Etaj 2 – 60.900 Euro + TVA
STUDIO – Etaj 5 – 61.150 Euro + TVA
STUDIO – Etaj 8 – 61.450 Euro + TVA
2 Camere – Etaj 1 – 88.300 Euro + TVA
2 Camere – Etaj 2 – 87.857 Euro + TVA
2 Camere – Etaj 5 – 92.500 Euro + TVA

Programeaza o intalnire cu consultantii nostri si afla cum te poti muta in cel mai bun complex rezidential al zonei.

Complexul rezidential, Central District 4 Elemente, este dezvoltat de Forty Management, companie de dezvoltare imobiliara multi-premiata cu experienta atat in proiecte rezidentiale sub marca Central District, cat si proiecte comerciale sub marca Trade District.

Central District 4 Eelemente, este amplasat in zona centrala a Bucurestiului, perfect pozitionat pentru a ajunge rapid in zonele vibrante ale capitalei, insa in acelasi timp suficient de retras, incat sa simti protectia unei comunitati linistite.

Proiectul imbina perfect spatiul locativ, nevoia de aer si terase generoase cu beneficiile speciale ale unor apartamente cu standard ridicat de constructie si finisare si oferind suplimentar privelisti de ansamblu si intimitate completa. Ansamblul dispune de 106 unitati locative, 4 penthouse-uri si 102 apartamente de 2, respectiv 3 camere, la care se adauga 96 locuri de parcare subterane (2 niveluri) si 20 supraterane.

4 Elemente inseamna AER (spatii mari, aerisite, de la terase si balcoane ce pot primi mese cu scaune pentru a savura cafeaua de dimineata, pana la receptii generoase si circulatii largi), APA (3 bazine mari cu apa si fantani arteziene in curtea comuna a blocurilor), PAMANT (2800 mp de curte avand jardiniere cu plante si flori, pomi mari si zona de promenada) si FOC (300 mp alocati zonei de socializare, cu bar, gratar, umbrele pentru soare, mese, scaune si un cinematograf exterior pentru discutii si construit prietenii intre vecini). In plus proiectul aduce si alte avantaje locatarilor: sala de fitness si pista de alergare comuna, amenajata pe acoperisul blocului B, loc de joaca pentru copii, intr-un parc separat, parcari auto exclusiv subterane, 28 camere de supraveghere video, 2 cabine de poarta, bariere si sisteme automatizate de acces, inclusiv camere de citire a numerelor de inmatriculare, toate aceste pentru confortul locatarilor si pentru pastrarea valorii investitiei.

Toate apartamentele sunt proiectate cu atentie la fiecare detaliu: proportiile, lumina naturala si artificiala, privelistea cea mai buna posibila si costurile de intretinere minime.

Central District 4 Elemente este un proiect certificat Green, ceea ce aduce locatarilor un avantaj al costurilor de operare (intretinere) cu pana la 30% reduse fata de o cladire standard, avand un impact pozitiv al costurilor totale. Utilizarea tehnologiilor verzi intr-o cladire certificata green creste gradul de ocupare si creste valoarea imobilului. Materialele folosite sunt regenerabile, durabile, minimizeaza sau elimina degajarile toxice, iar camerele sunt iluminate natural si cu o calitate a aerului superioara.

Cladire verde inseamna performanta superioara din punct de vedere al consumului de resurse, eficiente energetic, cu un mediu interior sanatos, infrastructura pentru transport alternativ, dar si pentru colectarea separata a deseurilor, pereti vegetali, terase si spatii comune inierbate, surse de energie regenerabila, plus multe altele.

De toate acestea vei beneficia in cel mai bun complex rezidential al momentului din zona.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  2
Building floors:  11
Comfort:  Lux
Polish year:  2020
Surface terrace:  10
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1
Terraces:  1
Parking spots:  1

Amenities

 • Contorizare
 • Apometre
 • Contor electric
 • Contor gaz
 • Uși interior
 • Uși interior lemn
 • Utilități generale
 • Apă
 • Canalizare
 • Curent
 • Gaz
 • Internet

Location

Dristor, Bucuresti