About property

Mamaia-Sat | Casa de vacanta  | Comision 0
Surface built (sqm):  125
Surface useable (sqm):  120
Construction year:  2002
Property type:  House/Villa
Bedrooms:  2
Bathrooms:  2
Mamaia-Sat | Casa de vacanta  | Comision 0
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Casa de vacanță din Mamaia Sat este o locuință fermecătoare, construită în anul 2002, ce oferă toate facilitățile necesare pentru o vacanță relaxantă și confortabilă. Cu o suprafață utilă de 200 de metri pătrați, casa este împărțită în două dormitoare spațioase și un living generos, oferind suficient spațiu pentru petrecerea timpului liber alături de familie și prieteni.

Aceasta este dispusă pe două nivele, parter și etaj, asigurând astfel un aspect armonios și practic. Cu un număr impresionant de patru băi, casa oferă o comoditate sporită, permițându-vă să evitați cozile și să vă bucurați de intimitatea oferită de fiecare dormitor. De asemenea, cele două balcoane și terasa generoasă vă permit să vă relaxați în aer liber și să admirați priveliștea încântătoare a zonei.

Cu o amprentă la sol de 110 metri pătrați și o suprafață totală a terenului de 300 de metri pătrați, casa este amplasată într-o locație ideală, oferindu-vă intimitate și liniște. Utilitățile precum apă, gaz și curent electric sunt disponibile, iar sistemul de încălzire electrică vă asigură confortul în orice perioadă a anului. De asemenea, casa este dotată cu o fosa septica pentru gestionarea eficientă a deșeurilor.

Construcția solidă a casei, realizată din beton armat și cu armătură metalică, conferă durabilitate și siguranță. Acoperișul este realizat din țiglă metalică cu granulă vulcanică, asigurând o protecție optimă împotriva factorilor meteorologici și un aspect estetic deosebit.

Cu toate aceste facilități și finisaje de calitate, casa de vacanță din Mamaia Sat este locul ideal pentru petrecerea concediilor într-un cadru relaxant și confortabil, oferindu-vă o experiență memorabilă și plină de bucurie.

Pentru mai multe informatii, contacteaza brokeul la numarul din anunt.

Disponibility:  Imediat
House type:  Single
Interior state:  Good
Floor:  
Building floors:  1
Footprint:  60
Surface land:  300
Surface yard:  190
Surface terrace:  30
Openings length:  18
Roof:  Tile
Construction status:  Completed
Building structure:  Cărămidă
Has attic:  1
Rooms:  3
Kitchens:  1
Has bathroom window:  1
Balconies:  2
Terraces:  1
Parking spots:  3

Amenities

Location

Central, Mamaia-Sat