About property

Garsoniera, Titan, Complex Rasarit de Soare
Surface built (sqm):  32
Surface useable (sqm):  30
Construction year:  2008
Property type:  Single room
Bathrooms:  1
Garsoniera, Titan, Complex Rasarit de Soare
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la vanzare si Comision 0 pentru cumparator.

Garsoniera este amplasata in complexul Rasarit de Soare, unul dintre cele mai mari complexuri rezidentiale din zona Titan. Se vinde nemobilata, partial mobilata sau mobilata si utilata (fara a se solicita o diferenta de pret). Bucataria este inchisa, ceea ce creaza un cadru bine delimitat intre spatii, fiind solutia cea mai cautata de cei care isi doresc o garsoniera atat pentru locuinta, cat si pentru investitie.

Complexul este la doar 1 minut de hipermarket-ul Auchan, sala de sport World Class, Mc Donalds Titan, mijloace de transport in comun cu acces catre statiile de metrou 1 Decembrie, N. Grigorescu, Titan si la doar cateva minute de parcul IOR.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Garsonieră
Floor:  10
Building floors:  11
Comfort:  1
Surface total:  35
Surface balconies:  2
Construction status:  Completed
Building structure:  Cadre
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  1
Kitchens:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Titan, Bucuresti