About property

Garsoniera | Mobilata – Utilata | Titan | Comision 0
Surface built (sqm):  35
Surface useable (sqm):  30
Construction year:  1980
Property type:  Single room
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Garsoniera | Mobilata – Utilata | Titan | Comision 0
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in zona Titan, pe str. Liviu Rebreanu. COMISION 0!

Garsoniera este amplasata in apropierea statiei de metrou Titan, la 2 minute de mers și se inchiriaza complet utilata si mobilata. Dispune de o bucatarie utilata si de o camera ce ofera un spatiu generos de desfasurare a activitatilor, oferind sentimentul de acasa.

Daca esti in cautarea unei locuinte cu acces imediat in inima capitalei, atunci ai nimerit exact unde trebuia. Conteacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt si progreameaza o vizionare.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este marca inregistrata a Kastel Business Connect si este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Mobility, Kastel Property & Facility Management, Kastel Accounting, Kreativ Business Networking.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Classic finished
Apartment type:  Garsonieră
Floor:  9
Building floors:  10
Comfort:  2
Polish year:  2019
Surface total:  35
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de garsoniere
Rooms:  1
Kitchens:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Titan, Bucuresti