About property

Garsoniera | Mihai Bravu | Vitan Residence 2
Surface built (sqm):  35
Surface useable (sqm):  30
Construction year:  2015
Property type:  Single room
Bathrooms:  1
Garsoniera | Mihai Bravu | Vitan Residence 2
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in zona Mihai Bravu, in complexul rezidential Vitan Residence.
Garsoniera, este amplasata in proximitatea statiei de metrou Mihai Bravu(4 min), si este locul ideal pentru cei care caută un apartament bine compartimentat, care se închiriază complet utilat, cu toate electrocasnicele necesare, cu piese de mobilier făcute la comandă pentru a eficientiza fiecare spațiu. Garsoniera se bucură de finisaje de calitate.

Apartamentul are un design interior care se definește prin simplitate și bun gust. Bucataria este deschisa, mobilata si utiliata cu toate cele necesare. Incalzirea apartamentului se face prin centrala de imobil.

Este unul dintre cele mai avantajoase apartamente din această zonă, dar mai bine te convingi la fața locului.
Programează o vizionare, poate are loc în noua ta casă!

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Garsonieră
Floor:  4
Building floors:  9
Polish year:  2018
Surface total:  35
Surface balconies:  2
Construction status:  Completed
Building structure:  Cadre
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  1
Kitchens:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Mihai Bravu, Bucuresti