About property

DIRECT PROPRIETAR | Apartament 3 camere I Bloc Reabilitat
Surface built (sqm):  69
Surface useable (sqm):  64
Construction year:  1972
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  1
DIRECT PROPRIETAR | Apartament 3 camere I Bloc Reabilitat
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Un apartament spatios si luminos, acum la vanzare la Kastel Estate in zona Drumul Taberei, Aleea Valea Bujorului, nr.2, bl. D10 – COMISION 0 de la cumparator.

Daca te afli in cautarea unei proprietati care sa-ti ofere un spatiu de locuit plin de lumina si linistit, cu acces rapid catre o multime de facilitati, acesta este apartamentul pe care il cauti.

Iti doresti un spatiu care sa îmbine spatiul bine organizat cu acees rapid spre transportul in comun, magazine si centre comerciale? Aceasta proprietate este situata la doar 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Râul Doamnei și Constantin Brâncuși, la 2 minute de mers pe jos de statia RATB pentru liniile 105,221, 69, 90, 93,138.

Centrele comerciale sunt la o distanta de 5-15 minute de mers pe jos: Auchan Drumul Taberei, magazine Mega Image, Profi plus alte magazine alimentare. In plus, in zona avem saloane de infrumusetare, restaurante, cafenele si scoli.

Iti doresti o viata activa? Parcul Drumul Taberei este la o distanta de 10 – 15 minute de mers pe jos, iar la 2 minute de mers pe jos regasim sala de sport Sas Gym Drumul Taberei.

Apartamentul necesita renovare și se află la etajul 4/4 al unui bloc fără lift.

Acum ca stii ca ai un spatiu de locuit asa cum ti-ai dorit si toate facilitatile de care ai nevoie pentru un trai linistit, ce mai astepti? Reprezentantul Kastel te va insoti cu drag la vizionare si iti poate oferi sfaturi de pret pentru o achizitie de succes.

Te invit sa ne contactezi direct pentru informatii suplimentare si sa programezi o vizionare pentru a te convinge singur.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Classic finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  4
Building floors:  4
Comfort:  1
Surface total:  69
Surface balconies:  1
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc mixt
Rooms:  3
Kitchens:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Drumul Taberei, Bucuresti