About property

DIRECT PROPRIETAR! Apartament 2 camere I Plan Secund I 0 Comision
Built surface (sqm):  59.6
Usable area (sqm):  45.3
Construction year:  1969
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
DIRECT PROPRIETAR! Apartament 2 camere I Plan Secund I 0 Comision
Energy class:  N/A
Yearly energy expenditure [kWh/sqm/year]:  N/A
Total expenditure from renewable sources [kWh]:  N/A
CO2 equivalent emissions index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Un apartament spatios si luminos, acum la vanzare la Kastel Estate in zona Obor, situat pe Sos. Colentina, nr. 19, bl. OD57 | COMISION 0

Daca te afli in cautarea unei proprietati care sa-ti ofere un spatiu de locuit plin de lumina si linistit, cu acces rapid catre o multime de facilitati, acesta este apartamentul pe care il cauti,

Iti doresti un spatiu care sa imbine spatiul bine organizat cu acees rapid spre transportul in comun, magazine si centre comerciale? Aceasta proprietate este situata la doar 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Obor, la 1 minut de mers pe jos de statia RATB pentru liniile 21, 143, 382 si la 3 minute de mers pe jos de statia RATB pentru linia 16 (spre Pipera).

Centrele comerciale sunt la o distanta de 5-7 minute de mers pe jos: din Piata Obor iti poti face cumpraturile cu legume si fructe proaspete, pe tot parcursul anului iar in Veranda Mall ai un centru comercial unde iti poti petrece si serile cu prietenii la cinematograful deschis la finalul anului trecut. Pentru alte cumparaturi, ai un magazin Kaufland exact peste drum, un magazin Carrefour in Veranda Mall, un magazin Auchan la 5 minute si un magazin Penny la 5-7 minute de mers pe jos. In plus, in zona avem saloane de infrumusetare, restaurante, cafenele si scoli.

Iti doresti o viata activa? Parcul Circului este la o distanta de 10 – 15 minute de mers pe jos, iar in 25-30 de minute de mers pe jos, ajungi in plimbare la Universitate. La 5 minute de mers pe jos regasesti Downtown Fitness II, una dintre cele mai cunoscute sali de sport din Bucuresti, in Veranda Mall o sala de sport WorldClass Bronze, iar la 7 minute Welness Center Obor.

Blocul este situat in plan secunde fata de Soseaua Colentina, deci zgomotul este mult atenuat.

Acum ca stii ca ai un spatiu de locuit asa cum ti-ai dorit si toate facilitatile de care ai nevoie pentru un trai linistit, ce mai astepti? Reprezentantul Kastel te va insoti cu drag la vizionare si iti poate oferi sfaturi de pret pentru o achizitie de succes.

Te invit sa ne contactezi direct pentru informatii suplimentare si sa programezi o vizionare pentru a te convinge singur.

Nota: imobilul nu se afla pe niciuna din listele PMB / AMCRS pentru imobile cu risc seismic sau urgenta de consolidare, iar conform listelor Primariei Sectorului 2: „URMEAZĂ OBŢINEREA ACORDULUI ASOCIAŢIEI DE PROPRIETARI, ULTERIOR APROBAREA INDICATORILOR FINANCIARI DE CĂTRE CONSILIUL LOCAL SECTOR 2, reabilitarea termica a blocului urmand sa aiba loc in 2023-2026 IN FUNCTIE DE FINALIZAREA COMPLETARII DOSARELOR SI DE ALOCARILE BUGETARE” (informare din dec. 2021).

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este marca inregistrata a Kastel Business Connect si este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Mobility, Kastel Property & Facility Management, Kastel Accounting, KBC Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  semi-detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  6
Building floors:  10
Comfort:  1
Surface total:  50.63
Surface balconies:  5.33
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Has semibasement:  1
Rooms:  2
Kitchens:  1
Has bathroom window:  1
Balconies:  1

Amenities

 • Contorizare
 • Apometre
 • Contor electric
 • Utilități generale
 • Apă
 • Canalizare
 • CATV
 • Curent
 • Gaz
 • Internet
 • Telefon

Location

Obor, Bucuresti