About property

Comision 0 Apartament 3 Camere Loc Parcare Arcadia Residence
Built surface (sqm):  90
Usable area (sqm):  75
Construction year:  2019
Property type:  Apartment
Bathrooms:  2
Comision 0 Apartament 3 Camere Loc Parcare Arcadia Residence
Energy class:  N/A
Yearly energy expenditure [kWh/sqm/year]:  N/A
Total expenditure from renewable sources [kWh]:  N/A
CO2 equivalent emissions index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in complexul Arcadia Apartments si Comision 0.
Apartamentul de 3 camere, decomandat, este amplasat in complexul Arcadia Apartments, avand un spatiu generos, inteligent impartit. Dispune de doua dormitoare cu dressing si 2 bai, plus un living spatios si un balcon tip terasa ce ofera o vedere foarte buna asupra Bucurestiului.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, mobilierul este modern, iar electrocasnicele de foarte buna calitate (frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, cuptor, masina de spalat, aer conditionat de tip ventiloconvector, etc.). Unul dintre dormitoare este partial mobilat, in functie de necesitatile primului chirias acesta poate fi mobilat complet sau pastrat in acest stadiu, o varianta perfecta pentru cei care isi doresc sa lucreze de acasa fiind necesara o camera pentru birou sau pentru familiile care au copil si isi doresc mobilarea dormitorului adecvat varstei copilului.
Pretul include un loc de parcare subteran.
Complexul Arcadia Apartments este finalizat in cursul anului 2019 si a fost nominalizat ca proiectul rezidential al anului. Complexul este pozitiopnat in zona de nord a capitalei, la doar 5 minute de statia de metrou Grivita si acces facil catre Arcul de Triumf, Manastirea Casin, Piata Domenii, Parcul Herastrau, Centrul Tehnologic si Financiar plus catre centre de invatamant prescolar, scolar si universitar.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.
Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaa-ne si afla cum te putem ajuta.
Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Apartment type:  Apartament
Floor:  6
Building floors:  7
Comfort:  Lux
Construction status:  Completed
Building structure:  Cadre
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  3
Balconies:  1
Parking spots:  1

Amenities

Location

Domenii, Bucuresti