About property

Casa cu istorie P+1 | Cotroceni | COMISION 0
Surface built (sqm):  140
Surface useable (sqm):  130
Construction year:  1902
Property type:  House/Villa
Bedrooms:  3
Bathrooms:  2
Casa cu istorie P+1 | Cotroceni | COMISION 0
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la vanzare in Cotroceni – Costache Negri 19 – Comision 0.
o casa ce iti va aduce mixul perfect dintre perioada contemporana si cea interbelica de care s-au bucurat nenumarate personalitati ale Romaniei.
O casa ce iti va aduce mixul perfect dintre perioada contemporana si cea interbelica de care s-au bucurat nenumarate personalitati ale Romaniei. Este amplasata in inima Cotroceniului, la doar 3 minute de statia de metrou Eroilor, este disponibila acum pentru vanzare. Compartimentata in 2 camere, bucatarie, logie si baie la demisolul casei, 2 camere, logie, baie si dressing la etajul 1. Podul este mansardabil, astfel suprafata utila a casei poate fi crescuta considerabil. Curtea este in proprietate, cu o cale de acces direct din strada de 1,5 m latime.
Casa poate fi ocupata in forma actuala, insa recomandam renovarea acesteia pentru actualizarea spatiului locativ.
Proprietatea este ideala atat pentru cei care isi doresc o locuinta intr-unul dintre cele mai cautate cartiere bucurestene, cat si pentru investitie intr-un spatiu de birouri cu personalitate, adecvat firmelor de avocatura, contabilitate, consultanta fiscala, recrutare sau laboratoare de creatie.
Detalii suplimentare proprietate:
– suprafata totala demisol (inalt): 61,2 mp
– suprafata totala etaj: 68,8 mp
– suprafata construita la sol: 80 mp
– suprafata desfasurata locuinta: 160 mp
– info teren: aflat in proprietate, drum de acces in proprietate (fara acces comun); imprejmuit cu calcan constructie pe laturile Nord si Est; imprejmuit cu calcan constructie si gard de metal pe laturile de Sud si Vest
Nota: proprietatea disponibila acum pentru vanzare este pozitionata in planul secund (din baza U-ului), accesul direct din strada se face separat pe calea de acces cu o latime de 1,5 m.
Proprietatea necesita renovare.
Proprietatea nu se afla sub incidenta legii 112.

Pret Vanzare: 145.000 Euro
Cotroceni, un cartier cu o istorie impresionanta, cartier care a inceput sa fie construit odata cu venirea regelui Carol I si ridicarea Palatului Regal in jurul Manastirii Cotroceni. In timp, cartierul s-a dezvoltat ca o zona exclusivista, cocheta, unde au locuit personalitati precum Marin Preda, Ion Minulescu, Ion Barbu sau Liviu Rebreanu.
Timpul a trecut, iar istoria se scrie in continuare in Cotroceni. Cartierul mult ravnit al Micului Paris ramane o zona preferata atat a intelectualilor, cat si a persoanelor publice si a oamenilor de afaceri.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

_____
Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

Disponibility:  Imediat
House type:  Single
Interior state:  Good
Floor:  1
Building floors:  1
Footprint:  70
Surface land:  150
Openings length:  15
Roof:  Tile
Construction status:  Completed
Building structure:  Cărămidă
Has attic:  1
Has semibasement:  1
Rooms:  4
Kitchens:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Cotroceni, Bucuresti