About property

Apartament spatios | 2 Camere | Brancoveanu –  Eroii Revolutiei
Surface built (sqm):  70
Surface useable (sqm):  60
Construction year:  1994
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament spatios | 2 Camere | Brancoveanu –  Eroii Revolutiei
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in zona Barncoveanu – Eroii Revolutiei – Strada Pictor Stefan Dumitrescu nr. 3.

Apartamentul de doua camere, decomandat este amplasat in zona Eroii Revolutiei, se inchiriaza complet mobilat si utilat. Este compartimentat inteligent, format dintr-un living spatios, un dormitor cu finisaje si piese de mobilier de buna calitate si o bucatarie spatioasa, perfecta pentru pasionatii de gatit si cine cu prietenii. Apartamentul a fost igienizat recent si este la prima inchiriere.

Imobilul este pozitionat aproape de statia de metrou Eroii Revolutiei, la numai cateva minute de Piata Unirii si Piata Universitatii. In vecinatatea sa gasim locuri de joaca, zone verzi, magazine, restaurante, Parcul Tineretului fiind in imediata apropiere. Este apartamentul ideal atat pentru un cuplu, cat si pentru o persoana celibatara ce este in cautarea unei locuinte linistite si in acelasi timp atat de aproape de centrul Bucurestiului.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Semi-finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  Ground floor
Building floors:  10
Comfort:  1
Surface total:  70
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1

Amenities

Location

Brancoveanu, Bucuresti