About property

Apartament 3 Camere | Vitan |
Surface built (sqm):  80
Surface useable (sqm):  64
Construction year:  2008
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  1
Apartament 3 Camere | Vitan |
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta acum in exclusivitate un apartament cu 3 Camere pozitionat pe strada Piscul Rachitei 9 |

Modul in care ne petrecem timpul acasa ne influenteaza direct atat viata personala, cat si activitatea profesionala. O locuinta care sa-ti ofere spatiu locativ generos, zona de zi, zona de dormit, dar si o camera pe care o poti transforma intr-un birou spatios, perfect pentru a-ti desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Daca esti in cautarea unei locuinte mai dragute, care sa imbine perfect dorintele personale cu cele profesionale, aceasta casa este solutia pe care o asteptai. Apartamentul prezentat se afla intr-un imobil finalizat in 2008, avand o suprafata construita de 80 mp, respectiv 63mp suprafata utila totala si beneficiaza de o impartire functionala.

Pret Vanzare: 122.000 Euro

Pentru o descriere completa a finisajelor, verificarea disponibilitatii, locuri de parcare, schite si vizionari, contactati brokerul la numarul afisat in anunt.


Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Home Design, Kastel Home Edit, Kastel Mobility, Kastel Financial Services si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  semi-detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  Ground floor
Building floors:  4
Comfort:  1
Polish year:  2010
Surface total:  67
Surface terrace:  3
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  3
Kitchens:  1

Amenities

Location

Vitan, Bucuresti