About property

Apartament 3 Camere | Ștefan cel Mare | – COMISION 0
Construction year:  1981
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  2
Apartament 3 Camere | Ștefan cel Mare | – COMISION 0
Energy class:  N/A
Yearly energy expenditure [kWh/sqm/year]:  N/A
Total expenditure from renewable sources [kWh]:  N/A
CO2 equivalent emissions index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

EXCLUSIV – Apartament cu 3 Camere situat pe Str. Paul Greceanu, zona Stefan cel Mare. COMISION 0!!!

Acum disponibil la inchiriere un apartament cu 3 camere intr-un bloc linistit, pozitionat in una dintre cele mai apreciate zone ale Bucurestiului. Apartamentul se afla la etajul 8 al unui bloc cu 8 etaje, din anul 1980. Blocul a fost reabilitat termic conform site-ului primariei Sectorului 1. Accesul se face cu liftul pana la etajul 7 și ulterior pe scări pana la etajul 8.

Blocul se afla la o distanta de 5 minute de mers de statia de metrou Stefan cel Mare si la 5 minute de statia de STB, ,,Stadion Dinamo”, cu acces la autobuze precum 335 sau tramvaiul 1 . Totodata, in jur se gasesc numeroase magazine alimentare, Mega Image la doar 2 minute, farmacii, parcuri ( Parcul Circului fiind la aproximativ 10 de minute distanta, Parcul Sportiv Dinamo la doar 5 minute).

Acest apartament are o suprafata utila de 70 de mp iar compartimentarea este una inteligenta, format din 3 camere, cu un living spatios, mobilat cu bun gust, 2 camere mobilate ce dispun de spatii de depozitare si o bucatarie deschisă, mobilata si utilata.Totodata, apartamentul dispune de 2 bai, recent renovate.

Apartamentul are un vibe comfy, care iti permite sa te relaxezi dupa o zi de munca sau la o seara de boardgames cu prietenii. Senzatia friendly a apartamentului se poate simti de cum intri pe usa, iar din punct de vedere termic nu trebuie sa iti faci griji, langa bloc fiind chiar punctul termic, deci problemele legate de apa calda si caldura nici nu vor fi luate in calcul.

Iti place apartamentul? Te invitam la o vizionare sa-l vezi si sa-i simti atmosfera primitoare de acasa.

Contacteaza-ne la numarul afisat in anunt si programeaza o vizionare in noua ta casa.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  8
Building floors:  8
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc mixt
Kitchens:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Bucuresti