About property

Apartament 3 Camere | Nicolae Grigorescu |
Surface built (sqm):  62
Surface useable (sqm):  58.17
Construction year:  1968
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  1
Apartament 3 Camere | Nicolae Grigorescu |
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in zona Nicolae Grigorescu, Bulevardul Camil Ressu, nr. 53!

Apartamentul de trei camere este amplasat in proximitatea statiei de metrou Nicolae Grigorescu, la aproximativ 1 minut de mers pe jos și se inchiriaza complet mobilat si utilat. Apartamentul a fost recent renovat, fiind pregatit pentru primirea noilor chiriasi. Compartimentarea este una generoasa, fiind astfel utilizat fiecare metru al apartamentului. Mobilierul este unu de foarte buna calitate, fiind recent achizitionat.

In vecinatatea sa gasim locuri de joaca, zone verzi, magazine, restaurante fiind apartamentul ideal atat pentru un cuplu, cat si pentru o persoana celibatara ce este in cautarea unei locuinte linistite si in acelasi timp atat de aproape de centrul Bucurestiului.

Apartamentul dispune si de un loc de parcare suprateran.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  3
Building floors:  4
Comfort:  Lux
Polish year:  2021
Surface total:  62
Surface terrace:  3
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc mixt
Rooms:  3
Kitchens:  1
Has bathroom window:  1
Balconies:  1
Parking spots:  1

Amenities

Location

Nicolae Grigorescu, Bucuresti