About property

Apartament 3 Camere | Nemobilat-Utilat | Tineretului Asmita Gardens
Surface built (sqm):  115
Surface useable (sqm):  80
Construction year:  2009
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  2
Apartament 3 Camere | Nemobilat-Utilat | Tineretului Asmita Gardens
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

EXCLUSIV la Kastel Estate – Apartament cu 3 Camere in ansamblul rezidential Asmita Gardens, pozitionat pe strada Splaiul Unirii 168 | Nemobilat | Bucatarie mobilata si utilata | Disponibil atat pentru locuinta, cat si pentru birouri

Apartamentul de 3 camere, decomandat, este amplasat in complexul Asmita Gardens. Suprafata generoasa, inteligent impartita este ideala atat pentru familii cu copii, cat si pentru cupluri tinere sau persoane celibatare ce isi doresc o casa spatioasa, moderna si cu acces usor la toate punctele centrale din oras.

Apartamentul dispune de doua dormitoare si doua bai, plus un living spatios de 26 mp si o terasa de 33 mp. Se inchiriaza nemobilat, cu bucataria mobilata si utilata complet (in functie de necesitati si disponibilitate se va completa cu electrocasnicele necesare).

Pretul include loc de parcare.

Despre Asmita Gardens: unul dintre cele mai mari complexuri rezidentiale din Romania, pozitionat intr-o zona centrala, aflata la doar 10 minute de Piata Unirii. Proximitatea a trei parcuri si a patru statii de metrou: Parcul Tineretului, Parcul Carol si Parcul Natural Vacaresti – statiile de metrou Mihai Bravu (cea mai apropiata 5-7 minute de mers pe jos) / Tineretului / Timpuri Noi / Piata Sudului.

Zona Tineretului se afla in top 5 cele mai bune zone ale capitalei din punct de vedere a calitatii vietii si unul dintre cele mai sigure cartiere din Bucuresti in urma studiilor de piata efectuate in 2017.
Pentru acest apartament sau mai multe variante disponibile, contactati broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  12
Building floors:  17
Comfort:  Lux
Surface terrace:  30
Construction status:  Completed
Building structure:  Cadre
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  3
Kitchens:  1
Balconies:  1
Parking spots:  1

Amenities

Location

Tineretului, Bucuresti