About property

Apartament 3 camere | Metrou 1 Mai
Surface built (sqm):  61
Surface useable (sqm):  57
Construction year:  1963
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  1
Apartament 3 camere | Metrou 1 Mai
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  146
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  53

Disponibil acum la Kastel Group, un apartament cu 3 camere situat pe Bd. ion Mihalache, nr. 333.

Vă prezentăm un apartament perfect potrivit pentru o familie tânără sau un cuplu dinamic, situat într-o locație excelentă, cu proximitate față de stația de metrou 1 Mai și diverse mijloace de transport în comun. Acest apartament oferă toate facilitățile de care aveți nevoie pentru un stil de viață confortabil și flexibil.

Unul din cele două dormitoare este nemobilat, permițându-vă să vă personalizați spațiul și să-l adaptați nevoilor dvs. Un dormitor mobilat vă așteaptă să vă relaxați în liniște. Bucătăria este complet mobilată și utilată, electrocasnicele fiind in stare de funcționare buna. Spațiile de depozitare multiple sunt amplasate eficient pentru a vă păstra lucrurile organizate și ordonate.

Apartamentul este la doar câțiva pași de stația de metrou 1 Mai, ceea ce face accesul rapid și convenabil către centrul orașului și alte destinații importante. În plus față de metrou, aveți la dispoziție numeroase mijloace de transport în comun, inclusiv tramvaie, autobuze și troleibuze, asigurându-vă că sunteți conectat la întregul oraș.

Acest apartament este alegerea ideala pentru un cuplu dinamic sau o persoana celibatară in căutarea unui spațiu care sa permită amenajarea unui spațiu de lucru acasă. Blocul dispune de un loc de joacă pentru copii în fața clădirii, ceea ce face ca acest apartament să fie potrivit și pentru familiile cu copii mici.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să descoperiți acest apartament.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  semi-detached
Interior state:  Reconditioned
Apartment type:  Apartament
Floor:  8
Building floors:  10
Comfort:  1
Surface balconies:  4
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  3
Kitchens:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

1 Mai, Bucuresti