About property

Apartament 3 camere | Dr. Taberei-Valea Ialomitei | Centrala Proprie
Surface built (sqm):  66
Surface useable (sqm):  60
Construction year:  1972
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  1
Apartament 3 camere | Dr. Taberei-Valea Ialomitei | Centrala Proprie
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va propune spre inchiriere, in exclusivitate, un apartament cu 3 camere in zona Drumul Taberei, in apropiere de metrou Valea Ialomitei – mai exact la adresa Aleea Timisul de Sus, nr. 2.

Apartamentul este semidecomandat și este compus dintr-un hol, living, bucatarie inchisa si doua dormitoare, respectiv, o baie. Zona de living este generoasa si primitoare, gata pentru momentele de relaxare in familie, in timp ce bucataria se prezinta mobilata si utilata. Apartamentul se afla la parterul unui bloc reabilitat termic si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Proprietatea are suprafata utila de 60 mp, la care se adauga cei 4 mp ai balconului.

Zona excelenta a apartamentului confera accesul facil la mijloacele de transport in comun. De pilda, statia de metrou Valea Ialomitei se afla la doar 6 minute de mers pe jos, iar in apropiere se gasesc statii ale multiple linii de autobuz. Pozitia este ideala, imobilul fiind inconjurat de verdeata si departe de zgomotul strazilor circulate, iar accesul la multiple scoli gimnaziale, gradinite si magazine alimentare se poate face mergand si pe jos intr-un timp scurt de aproximativ 10 minute.

Acest apartament poate fi alegerea ideala pentru un cuplu ce se afla in cautarea unei locuinte intr-o zona de interes din Bucuresti sau pentru o familie tanara.

Crezi ca aceasta casa iti poate deveni acasa?

Pentru programarea unei vizionari sau pentru alte informatii suplimentare, contactati broker-ul la numarul afisat in anunt.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  semi-detached
Interior state:  Good
Apartment type:  Apartament
Floor:  Ground floor
Building floors:  4
Comfort:  1
Surface total:  70
Surface balconies:  4
Construction status:  Completed
Building structure:  Altele
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  3
Kitchens:  1
Has bathroom window:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Drumul Taberei, Bucuresti