About property

Apartament 2 Camere tip STUDIO | Aviatiei Park | Comision 0
Surface built (sqm):  50
Surface useable (sqm):  39
Construction year:  2020
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 Camere tip STUDIO | Aviatiei Park | Comision 0
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  118.12
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  29.67

EXCLUSIV la Kastel Estate – apartament de tip STUDIO in ansamblul rezidential Aviatiei Park, pozitionat pe strada Alexandru Serbanescu 58B | COMISION 0 de la cumparator.

Cu atenție la detalii și un design impecabil, acest studio îmbină eleganța și funcționalitatea într-un mod remarcabil. Bucurate de o locuință complet mobilată și dotată cu cele mai noi echipamente, oferind tot confortul de care ai nevoie pentru a te relaxa și a te bucura de timpul petrecut acasă. Studioul oferă un stil de viață modern și confortabil, fiind locul ideal pentru cei pasionați spațiu verde si liniste.

Interiorul este conceput cu gust și creativitate, combinând elemente moderne și simpliste. Un spațiu deschis și luminos oferă o atmosferă prietenoasă și relaxantă, iar ferestrele generoase permit ca luminia să fie generoasă în apartament. Studio-ul dispune de toate facilitățile necesare pentru un stil de viață confortabil și sofisticat. Bucătăria modernă este complet echipată, permitându-ți să pregătesti mese delicioase și să te răsfățați cu prietenii sau familia. Zona de zi spațioasă este amenajată cu mobilier de înaltă calitate, perfect pentru momentele de relaxare și divertisment.

Dormitorul este un sanctuar privat, amenajat cu atenție la detalii, oferind un refugiu liniștit pentru odihnă și somn odihnitor. Baia elegantă este prevăzută cu finisaje moderne și accesorii de calitate superioară, asigurând un confort și o funcționalitate excepționale.

Cu o locație privilegiată în apropierea aeroportului și a zonelor de afaceri, acest studio mobilat și utilat în complexul Aviației Park reprezintă o oportunitate unică de a vă crea un cămin confortabil într-un mediu dinamic și palpitant. Apartamnetul se vinde complet mobilat si utiliat.

Pentru mai multe detalii, contactați agentul la numarul 0743 304 304.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  1
Building floors:  10
Comfort:  Lux
Surface total:  46
Surface yard:  20
Surface terrace:  3
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Aviatiei, Bucuresti