About property

Apartament 2 Camere | Tineretului |  The Park | Loc parcare inclus
Surface built (sqm):  60
Surface useable (sqm):  50
Construction year:  2017
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 Camere | Tineretului |  The Park | Loc parcare inclus
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

EXCLUSIV la Kastel Estate Apartamentu de 2 camere.

Aparatmentul amplasat in complexul The Park, in inima Parcului Tineretului, avand un spatiu generos, inteligent impartit. Dispune de un dormitor cu dressing si o baie spatioasa, plus un living cu bucatarie de tip american (deschisa).

Acest apartament este disponibil pentru vanzare, fiind mobilat si utilat modern. Este alegerea perfecta atat pentru persoanele celibatare, cat si pentru cupluri tinere si dinamice. Este ideal pentru investitie.

Pretul include 1 loc de parcare subteran.

Complexul este pozitionat intr-o zona centrala, aflata la doar 7-10 minute de Piata Unirii. Proximitatea parcului Tineretului face din alegerea acestui apartament solutia locativa perfecta pentru o locuinta in imediata apropiere a centrului capitalei, insa atmosfera unei zone linistite pline de verdeata.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.


Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Home Design, Kastel Home Edit, Kastel Mobility, Kastel Financial Services si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  semi-detached
Apartment type:  Apartament
Floor:  8
Building floors:  11
Comfort:  Lux
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1
Balconies:  1
Parking spots:  1

Amenities

Location

Tineretului, Bucuresti