About property

Apartament 2 Camere Tineretului – Budapesta
Built surface (sqm):  55
Usable area (sqm):  50
Construction year:  1964
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 Camere Tineretului – Budapesta
Energy class:  N/A
Yearly energy expenditure [kWh/sqm/year]:  N/A
Total expenditure from renewable sources [kWh]:  N/A
CO2 equivalent emissions index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la vanzare in zona Tineretului – Unirii (Bd. Cantemir 15) – Comision 0.
Apartamentul de 2 camere se afla in intr-un imobil reabilitat termic si amplasat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir intre Tineretului si Piata Unirii (Budapesta). Apartamentul beneficiaza de un spatiu generos, inteligent impartit, dispunand de un dormitor, living spatios cu bucatarie inchisa si o serie de spatii pentru depozitare. Proprietatea a fost renovata integral, inclusiv instalatia electrica.
Acest apartament este disponibil, iar pretul de vanzare listat este pentru vanzarea acestuia in varianta nemobilat/neutilat. La cerere apartamentul poate fi vandut mobilat si utilat conform fotografiilor.

Apartamentul este perfect atat pentru locuinta proprie, cat si o buna investitie cu un randament peste media pietei. Este alegerea ideala pentru persoanele celibatare sau cupluri dinamice ce isi doresc o locuinta moderna, ultracentrala si aproape de mijloacele de transport in comun.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  semi-detached
Interior state:  Good
Apartment type:  Apartament
Floor:  2
Building floors:  8
Comfort:  1
Construction status:  Completed
Building structure:  Cadre
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1
Balconies:  1
Parking spots:  1

Amenities

 • Contorizare
 • Apometre
 • Contor electric
 • Uși interior
 • Uși interior lemn
 • Utilități generale
 • Apă
 • Canalizare
 • CATV
 • Curent
 • Gaz
 • Internet

Location

Tineretului, Bucuresti