About property

Apartament 2 camere | Semidecomandat | Unirii – Budapesta
Surface built (sqm):  55
Surface useable (sqm):  50
Construction year:  2012
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 camere | Semidecomandat | Unirii – Budapesta
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

EXCLUSIV la Kastel Estate – apartament cu 2 Camere in zona Budapesta, pe strada Cuza Voda nr 75A.

Apartamentul este amplasat intr-un imobil finalizat in anul 2012, Central – Marasesti – Unirii, decomandat, cu o suprafata totala de 46 mp utili. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat (urmeaza a se completa mobilierul), paza 24/7, monitorizat video, menaj.
Imobilul este in imediata apropiere de P-ta Unirii, pozitionat intr-o zona linistita cu acces usor la transportul in comun. Intreg mobilierul si toate electrocasnicele sunt foarte bine intretinute, de foarte buna calitate si se poat face modificari la cerere. Imobilul este pozitionat in imediata vecinatate a P-tei Unirii, la doar cateva minute de statia de metrou Unirii si parcul Carol.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.
____
Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  Ground floor
Building floors:  4
Comfort:  1
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1

Amenities

Location

Unirii, Bucuresti