About property

Apartament 2 camere | Premium | Aviatiei – Pipera | Cloud 9 Residence
Surface built (sqm):  77
Surface useable (sqm):  57.2
Construction year:  2020
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 camere | Premium | Aviatiei – Pipera | Cloud 9 Residence
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va propune spre inchiriere, in exclusivitate, un apartament cu 2 camere, modern si deosebit, in zona Aviatiei, mai exact, in complexul rezidential Cloud 9 de pe Soseaua Pipera nr. 61.

Apartamentul este decomandat și este compus dintr-un hol, living si bucatarie, tip open space, un dormitor, respectiv, o baie. Zona de living este generoasa si primitoare, in timp ce bucataria se prezinta mobilata ingenios si utilata cu toate electrocasnicele necesare. Imobilul are si o terasa, accesul spre aceasta fiind posibil atat din bucatarie, cat si din living. Terasa este spatioasa si ideala pentru a petrece momente placute la o cafea, ori pentru a va bucura de putina relaxare dupa o zi lunga. Apartamentul se afla la etajul 3 din 11 si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Finisajele realizate in acest apartament sunt de cea mai buna calitate, finisajele fiind premium. Apartamentul are o suprafata utila de 57,2 mp, iar cea construita este de 77 mp. Un aspect foarte important este faptul ca imobilul are si un loc de parcare, subteran.

Pozitionarea apartamentului in complexul rezidential Cloud 9 confera accesul facil la toate mijloacele de transport in comun. De pilda, statia de metrou Aurel Vlaicu se afla la doar 800 m distanta. In apropiere, la doar 10 minute distanta, se afla si Promenada Mall.

Acest apartament poate fi alegerea ideala pentru o persoana celibatara sau pentru un cuplu ce se afla in cautarea unei locuinte intr-o zona exceptionala din Bucuresti, o zona moderna si lipsita de zgomotul urban caracteristic unei metropole.

Pentru programarea unei vizionari sau pentru alte informatii suplimentare, contactati broker-ul la numarul afisat in anunt.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Ultrafinished
Apartment type:  Apartament
Floor:  3
Building floors:  11
Comfort:  Lux
Polish year:  2020
Surface total:  58
Surface balconies:  4
Construction status:  Completed
Building structure:  Cadre
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1
Balconies:  1
Parking spots:  1

Amenities

Location

Aviatiei, Bucuresti