About property

Apartament 2 camere | Parc  Drumul Taberei |
Surface built (sqm):  60
Surface useable (sqm):  45
Construction year:  1980
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 camere | Parc  Drumul Taberei |
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in zona Drumul Taberei, nr.50

Apartamentul de doua camere, decomandat este amplasat in proximitatea statiei de metrou Parc Drumul Taberei ( un minut de mers), situat la etajul 10/10 si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Este compartimentat inteligent, format dintr-un living spatios cu bucatarie inchisa, un dormitor cu finisaje si piese de mobilier de buna calitate.

Apartamentul este ideal atat pentru un cuplu, cat si pentru o persoana celibatara ce este in cautarea unei locuinte linistite, fiind foarte aproape de zone verzi.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  10
Building floors:  10
Comfort:  3
Polish year:  2021
Surface total:  47
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc mixt
Rooms:  2
Kitchens:  1

Amenities

Location

Drumul Taberei, Bucuresti