About property

Apartament 2 Camere  | Oltenției – Piața Sudului |
Surface built (sqm):  60
Surface useable (sqm):  50
Construction year:  1985
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 Camere  | Oltenției – Piața Sudului |
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in zona Piata Sudului, str. Lunca Barzesti, nr.4, la doar 5 minute de Sun Plaza si de statia de metrou Piata Sudului.

Apartamentul este amplasat intr-un imobil de apartamente, format din 4 etaje și se inchiriaza complet utilat si mobilat. Dispune de un dormitor spatios si un living generos. Bucataria este mobilata, utilata si inchisa, ceea ce creaza un spatiu locativ bine delimitat si generos, fiind solutia cea mai cautata de cei care isi doresc un apartament pentru locuinta, oferind sentimentul de “acasa”. Totodata, apartamentul dispune de numeroase spatii de depozitare.

Imobilul se afla in apropierea mijloacelor de transport in comun, cu acces catre statia de metrou Piata Sudului si la doar 5 minute de Sun Plaza.

Daca esti in cautarea unei locuinte moderne, spatioase, departe de poluarea urbana si cu acces imediat in inima capitalei, atunci ai nimerit exact unde trebuia. Conteacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt si progreameaza o vizionare.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este marca inregistrata a Kastel Business Connect si este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Mobility, Kastel Property & Facility Management, Kastel Accounting, Kreativ Business Networking.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  3
Building floors:  4
Comfort:  Lux
Polish year:  2018
Surface total:  60
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1
Has bathroom window:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Oltenitei, Bucuresti