About property

Apartament 2 Camere – Mobilat si Utilat
Surface built (sqm):  46
Surface useable (sqm):  46
Construction year:  1958
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 Camere – Mobilat si Utilat
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

EXCLUSIV – Apartament cu 2 Camere, în zona Piața Muncii – Bd. Basarabia nr. 88, adiacent cu Parcul Gheorghe Petrascu/Arena Nationala

Acum disponibil la inchiriere un apartament cu 2 camere intr-un bloc linistit si inconjurat de copaci. Poziționarea este una excelentă, fiind aproape de magazine și supermarket-uri, grădinițe și școli, parcuri ( Parcul Gheorghe Petrascu, Parcul National și Parcul IOR). Totodată, accesul la mijloacele de transport în comun reprezintă un avantaj major, cea mai apropiata stație de metrou fiind Piața Muncii, la doar 12 minunte sau tramvaiul 40.

Acest apartament are o suprafata utila de 46 mp cat si un spatiu suplimentar la subsol si eficient pentru depozitare cu o suprafață de 3,42 mp.

Blocul este din caramida cu cadre de beton. Apartamentul a fost complet renovat in 2011, fiind schimbată partea electrică si sanitară în totalitate. Sistemul de încălizre se realizează cu centrală termică proprie, centrala fiind Viessmann cu instalatie de gaze separata de bloc. În anul 2011 s-a realizat și izolarea fonică față de vecini, blocul fiind anvelopat in perioada 2015-2016.

Iti place apartamentul? Te invitam la o vizionare sa-l vezi si sa-i simti atmosfera primitoare de acasa. Te-ai hotarat sa-l cumperi si iti place exact asa cum este? Atunci iti putem lasa mobilierul si electrocasnicele asa cum le vezi in fotografii si fara sa influenteze pretul. Adica bonus de bun venit.

Contacteaza-ne la numarul afisat in anunt si programeaza o vizionare in noua ta casa.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  3
Building floors:  3
Comfort:  2
Polish year:  2011
Surface total:  46
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc mixt
Rooms:  2
Kitchens:  1

Amenities

Location

Muncii, Bucuresti