About property

Apartament 2 Camere  | LOFT Green Apartments |
Surface built (sqm):  55
Surface useable (sqm):  50
Construction year:  2022
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 Camere  | LOFT Green Apartments |
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in Mogosoaia, Complex Loft Green Apartments!

Pentru ca te afli cautarea unei noi locuinte esti exact in locul in care trebuie. Apartamentul din imagini se inchiriaza complet mobilat si utilat modern, cu finisaje, piese de mobilier si electrocasnice de buna calitate, toate imbinate in armonie si care impreuna fac alegerea perfecta pentru noua ta casa.

LOFT Green Apartments este un complex nou, cu o arhitectură ce îmbină un design minimalist cu arhitectura contemporană iar finisajele sunt de cea mai bună calitate. Materialele folosite sunt regenerabile, durabile, minimizeaza și elimina degajarile toxice, iar camerele sunt iluminate natural si cu o calitate a aerului superioara. Complexul este situat departe de aglomerația urbană, creând astfel contexul perfect pentru relaxare. Fiecare apartament dispune de vedere spre zona verde a pădurii din jur.

Este compartimentat inteligent, format dintr-un living spatios, un dormitor cu finisaje si piese de mobilier de buna calitate si o bucatarie spatioasa de tip open space, utilată și mobilată. Conceptul este unul minimalist, ce transforma apartamentul în locul ideal pentru o familie sau o persoană ce își dorește să se îndepărteze de aglomerația urbană.

Apartamentul dispune și de un loc de parcare.

Probabil este cel mai frumoas apartament disponibil in acest moment in zona, insa pentru acest lucru te invitam sa te convingi la fata locului. Programeaza o vizionare, aceasta poate fi noua ta casa.


Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Ultrafinished
Apartment type:  Apartament
Floor:  4
Building floors:  4
Comfort:  Lux
Polish year:  2022
Surface total:  55
Construction status:  Completed
Building structure:  Cadre
Building type:  Bloc mixt
Rooms:  2
Kitchens:  1
Parking spots:  1

Amenities

Location

Mogosoaia