About property

Apartament 2 camere | Jiului | Centrala Proprie
Surface built (sqm):  62
Surface useable (sqm):  57
Construction year:  2015
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 camere | Jiului | Centrala Proprie
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Disponibil acum la Kastel Group, un apartament pentru inchiriere in zona Jiului – mai exact Strada Tarnaveni, nr. 22.

Bine ati venit in acest apartament modern si confortabil cu 2 camere, situat intr-o locatie primitoare si linistita. Cu o suprafata generoasa de 57 de metri patrati, acest spatiu elegant ofera o distributie practica si optimizata pentru a va asigura confortul deplin.

Living-ul este unul spațios, creand un mediu primitor pentru petrecerea timpului liber in compania familiei sau a prietenilor. Lumina naturala patrunde prin ferestrele generoase, iar accesul la balconul de 5 metri patrati va ofera o priveliste frumoasa si ocazia de a va bucura de aerul proaspat al diminetii sau de o cafea relaxanta.

Bucataria deschisa si spatiul de luat masa sunt delimitate de zona de relaxare, gata sa gazduiasca o cina cu prietenii sau familie.

Dormitorul este suficient de spatios pentru a gazdui un pat confortabil de dimensiuni generoase, 160×200 cm. Zona de dressing este inteligent delimitata de dormitor, cu spatii de depozitare suficiente astfel incat sa puteti pastra hainele si obiectele personale intr-un mod organizat.

Baia este moderna, dotata cu toate facilitatile necesare, inclusiv o cada, astfel incat sa va puteti rasfata cu un moment de relaxare.

Suprafata de 57 de metri patrati a apartamentului este optimizata pentru a oferi un spatiu practic si confortabil pentru viata de zi cu zi. Fie ca sunteti o persoana singura, un cuplu sau o mica familie, acest apartament va va intampina cu bratele deschise.

Aceasta proprietate este un loc ideal pentru cei care cauta un apartament confortabil, modern si ingrijit, intr-o zona linistita, dar totodata cu acces facil la centrele de business din zona de nord a capitalei, dar si in centrul Bucurestiului.

Pentru a programa o vizionare, apeleaza acum brokerul din anunt.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  5
Building floors:  5
Comfort:  1
Surface balconies:  5
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1

Amenities

Location

Jiului, Bucuresti