About property

Apartament 2 camere | Domenii | Arcadia Apartments |
Surface built (sqm):  55
Surface useable (sqm):  48
Construction year:  2019
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 camere | Domenii | Arcadia Apartments |
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in complexul Arcadia Apartments – zona Domenii

Pentru ca te afli cautarea unei noi locuinte esti exact in locul in care trebuie. Apartamentul de 2 camere din imagini se inchiriaza complet mobilat si utilat modern, cu finisaje, piese de mobilier si electrocasnice de buna calitate, toate imbinate in armonie si care impreuna fac alegerea perfecta pentru noua ta casa.

Disponibilitate: 01.07.2021

Pozitionata in complexul rezidential Arcadia Apartments si cu acces facil la toate mijloacele de transport in comun – metrou Grivita la doar 500 m, si la 2 km de Parcul Herestrau este alegerea ideala pentru o persoana celibatara sau a unui cuplu dinamic care isi doreste o locuinta in inima capitalei, moderna si in acelasi timp ferita de zgomotul urban caracteristic unei metropole. Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare, subteran.

Probabil este cel mai frumoas apartament disponibil in acest moment in zona, insa pentru acest lucru te invitam sa te convingi la fata locului. Programeaza o vizionare, aceasta poate fi noua ta casa.

Complexul Arcadia Apartments este finalizat in cursul anului 2019 si a fost nominalizat ca proiectul rezidential al anului. Complexul este poziționat in zona de nord a capitalei, la doar 5 minute de statia de metrou Grivita si acces facil catre Arcul de Triumf, Manastirea Casin, Piata Domenii, Parcul Herastrau, Centrul Tehnologic si Financiar plus catre centre de invatamant prescolar, scolar si universitar.


Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Ultrafinished
Apartment type:  Apartament
Floor:  5
Building floors:  7
Comfort:  Lux
Polish year:  2020
Surface balconies:  7
Construction status:  Completed
Building structure:  Cadre
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1
Balconies:  1
Parking spots:  1

Amenities

Location

Domenii, Bucuresti