Imobiliare

Cum să surprinzi o persoană dragă de Crăciun?

Autor Beatrice Bungo Publicat marţi, 20 decembrie 2022
Surprinde o persoana draga de Craciun - Imobiliare - Kastel News

Am început numărătoarea inversă pentru cea mai frumoasă perioadă din an. Sunt zile în care avem nevoie de inspirație și de dorința de a face cadouri inedite. 

Dacă ai în jurul tău persoane iubite care s-au mutat în casă nouă, ori plănuiesc să facă asta în următoarea perioadă, venim spre tine cu ideile de cadou de care aveai nevoie. 

Tabloul de casă nouă

Cu toții vizualizăm cum arată casa visurilor noastre și cel mai probabil am împărtășit măcar o dată acest vis cu cineva. Dacă persoana dragă ți-a spus în discuții caracteristicile casei ideale, transpune-i viziunea printr-o pictură creată la comandă. 

Notează ideile care îi reprezintă visul acasă și transmite-le unui artist. Culoarea casei, cu florile și balansoarul din curte sau livingul perfect cu fotoliul pentru cuibărit sunt doar câteva idei care pot defini casa visurilor. Tabloul poate fi o pictură, sau un canvas care ilustrează familia, ori o fotografie în care noul proprietar este surprins cu zâmbetul pe buze. Te poți gândi și la caricaturi sau la desene făcute de copiii familiei. 

În mod cert, un tablou, sub orice formă ai alege să fie, va fi cadoul ideal de casă nouă. 

Oferă în dar posibilitatea de a alege

Achiziția unei proprietăți sau mutarea într-o chirie nouă presupune costuri și lipsa timpului. Oamenii își investesc timpul și banii în cele mai esențiale lucruri și în procesul de mutare. Tu le poți oferi o resursă numai bună pentru mutarea în casă nouă. 

Un voucher cadou pentru achiziția unor produse de decor, pentru care, fie nu a mai rămas buget, fie au fost omise. 

Bradul de Crăciun va fi împodobit în straie noi, casa va mirosi a lumânări cu scorțișoară și măr. Asta pentru că i-ai oferit persoanei dragi, proaspăt mutate, posibilitatea de a-și decora  casa pentru sărbătorile de iarnă. 

Seturi care nu pot lipsi dintr-o casă nouă

Serile de socializare aduc oameni faini în casa nouă. Tocmai de aceea, cadoul ideal poate fi un set de pahare de vin. Atunci când cineva drag se mută în casă nouă, e probabil să nu aibă pahare de vin. Ar fi un detaliu care face diferența și cu un set de pahare oferit în dar ați putea celebra achiziția locuinței sau mutarea. Un set de pahare pentru vin sau pentru spumant? Tu alegi. Iar dacă vrei să oferi un cadou în ton cu sezonul, cănile pentru vin fiert sau ceai cald sunt alegerea potrivită. 

Trimite persoana dragă la relaxare

Achiziția unei locuințe sau mutarea într-o chirie nouă implică și o perioadă stresantă. Sunt multe de făcut și de organizat până să ne bucurăm de noua locuință. 

Ce îți propunem este să oferi un moment de asimilare a acestei realizări și o încheiere frumoasă a unui proces intens. Oferă o experiență în dar persoanei dragi care s-a mutat de curând. Dă-i șansa de a se bucura de un moment de respiro după o perioadă aglomerată. Poți face asta prin achiziția unor bilete de zbor, prin rezervarea unei cine la restaurantul preferat sau prin programarea unui moment de răsfăț la un centru wellness. 

De Crăciun petrecem timp acasă, fie că vorbim de un loc nou sau nu. Este important să ne simțim bine acasă și să contribuim la existența acestui sentiment în rândul persoanelor dragi. Mai presus de toate, este esențial să fim împreună. 

Echipa Kastel Group vă urează un Crăciun fericit alături de cei dragi! 

Autor: Beatrice Bungo