Imobiliare

Aici te poți simți ca acasă – apartamentul din București pe care vei vrea să îl închiriezi

Autor Beatrice Bungo Publicat duminică, 2 iunie 2024

Tineretului, Pipera sau Băneasa? Indiferent care ar fi nevoia ta locativă, Kastel Group are o soluție pentru tine. Avem un portofoliu vast de locuințe de închiriat pe care le administrăm, dar de data aceasta îți vom prezenta doar 3 dintre aceste proprietăți.  Fiecare poate fi ocupat imediat, iar după ce ți le vom prezenta vei dori să îl vizionezi pe cel potrivit nevoilor tale locative. Sunt spațioase, aflate în ansambluri rezidențiale, ultrafinisate și vin la pachet cu un beneficiu, cel de a avea la dispoziția ta un Property Manager. Asta înseamnă că orice nevoie adițională, întrebări sau probleme s-ar ivi, un specialist îți stă la dispoziție, fără să fie nevoie să suporți vreun cost adițional. Acest lucru se datorează faptului că proprietarii au ales Kastel Group pentru administrarea celor 3 imobile. Haide mai bine să-ți oferim posibilitatea să le descoperi. 

Apartamentul ideal din Pipera, zona de business a capitalei

Situat în Nordul capitalei, apartamentul din Complexul Nusco City e noua ta locuință dacă vrei să te bucuri de o proprietate ultrafinisată și de proximitatea față de locul de muncă pe care s-ar putea să îl ai zona de afaceri a Bucureștiului. Este decomandat, are 2 camere, o bucătărie, baie și o terasă spațioasă. Proprietatea dispune de necesarul de care aveai nevoie. Piesa de rezistență o asigură bucătăria și living-ul, separate de un perete de sticlă. Te vei putea bucura de momentele de socializare, de zâmbetele invitaților tăi, în timp ce pregătești paharele de vin pentru a sărbători mutarea în noua ta casă. În serile în care te întorci de la birou, în cel mai scurt timp posibil pentru că vei fi aproape, te va aștepta terasa ce are o deschidere spre curtea interioară a complexului Nusco City. Spațiile verzi te vor îmbia și la plimbări de final de zi. Mașina ta are locul asigurat în prețul chiriei în parcarea subterană. Apartamentul este recent renovat cu finisaje de cea mai bună calitate, așa cum poți observa deja din imaginile din link-ul de prezentare al noii tale locuințe din Pipera. 

Oaza ta de liniște din Băneasa

Așa cum îl recomandă și colega noastră Tatiana, apartamentul din Complexul The Ivy este oaza de liniște pe care o căutai în Băneasa. Apartamentul cu 2 camere este definit de atuurile sale – simplitatea și eficiența. Design-ul simplu îți permite să integrezi elementele de decor care te definesc pe tine, iar cei 60 mp utili îți oferă spațiul și confortul de care aveai nevoie. Dormitorul te va încânta cu toate spațiile de depozitare de care dispune. Dressing-ul încetează să mai fie o necesitate atunci când ai un astfel de dormitor bine structurat și modern. Bucătăria și living-ul alcătuiesc un open space în adevăratul sens al cuvântului. Aici vă veți plănui vacanțele în timp ce pregătiți cina și vizualizați un video cu următoarea destinație de pe listă. Pentru ca imaginea viitorului să fie și mai concretă, îți spunem că veți locui la doar 10 minute de Aeroportul Henri Coanda. Faceți primul pas spre noul acasă acum:

Apartamentul care te ține aproape de inima Bucureștiului 

Dacă vrei să locuiești cât mai aproape de inima Bucureștiului, apartamentul cu 2 camere din Tineretului este cel pe care îl căutai. Se află în apropiere de Piața Sudului, de unde vei avea un acces facil și la mijloacele de transport în comun. Chiar și așa, dispune de 2 locuri de parcare, semn că alegerea e în mâinile tale, dar că te încurajăm să te bucuri de facilitatea pe care ți-o oferă localizarea apartartamentului în materie de mobilitate. Parcul Tineretului se află la doar câteva minute plimbare. Acum că te-am convins că locația e ideală, să-ți spunem ce îți oferă noua casă. Un living și un dormitor, spațioase fiecare și calde, încât să te simți plăcut în confortul casei tale. Bucătăria și baia se bucură de finisaje de înaltă calitate. În materie de dotări cu electrocasnice, mașina de spălat vase este cea care îți va da timp să te bucuri de momentele petrecute în liniștea casei tale. Apartamentul din Tineretului este aerisit și asta pentru că este decomandat, dar și pentru că are un balcon de care te vei putea bucura, cu ieșire din living. E așa cum știm că ți-ai dorit, dar mai bine te convingi:

Kastel Group este agenția imobiliară care îți oferă atât locuința ideală, cât și facilitatea de a dispune de un Property Manager. Un specialist în administrarea chiriei în care vei locui, 100% dedicat, atât pentru rezolvarea unor situații tehnice cât și un liant între tine și proprietar. Dacă nu ai găsit încă acel acasă pe care îl căutai, descoperă portofoliul Kastel Group de proprietăți de închiriat.