Despre proprietate

Comision 0 Casa P+M 4 Camere Berceni
Suprafata construita (mp):  134
Suprafata utila (mp):  103
Anul constructiei:  2015
Tip proprietate:  Casa/Vila
Numarul de bai:  2
Comision 0 Casa P+M 4 Camere Berceni
Clasa energetica:  N/A
Consum anual specific de energie [kWh/m²an]:  N/A
Consum total din surse regenerabile [kWh]:  N/A
Indice de emisii echivalent CO2 [kg CO2/m²an]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la vanzare in comuna Berceni – COMISION 0.
Modul in care ne petrecem timpul acasa ne influenteaza direct atat viata personala, cat si activitatea profesionala. O locuinta care sa-ti ofere spatiu locativ generos, verdeata, copaci si gradina, este locuinta ideala in care o familie va avea sentimentul de acasa in fiecare moment pe care il va petrece in ea.
Daca esti in cautarea locuintei perfecte, aceasta casa este solutia pe care o asteptai. Casa prezentata a fost finalizata in anul 2015, avand o suprafata construita de 134 mp, respectiv 103 mp locuibili si o impartire functionala. Compartimentarea este structurata astfel:
– Parterul cu o suprafata utila de 52 mp, beneficiaza de un living generos de 27 mp, un spatiu de 3 mp ideal pentru depozitare, grup sanitar cu dus, un hol generos de 7 mp si o bucatarie spatioasa de 12 mp, ideala pentru pasionatii de gastronomie, perfecta pentru cinele in familie sau mesele de weekend impreuna cu prietenii;
– Mansarda ce totalizeaza o suprafata utila de 50 mp, are 3 dormitoare de 12 mp si 11 mp, doua balcoane tip terasa de cate 4 mp, o baie si un hol de comunicare;
In ceea ce priveste locurile de parcare, vei gasi posibilitatea parcarii atat in interiorul curtii, cat si in fata casei. Casa se vinde nemobilata, optional se poate alege varianta complet mobilata si utilata, fiind gata pregatita pentru noii proprietari cu bratele deschise.
Daca esti in cautarea unei locuinte moderne, spatioase, departe de poluarea urbana si cu acces imediat in Bucuresti, atunci ai nimerit exact unde trebuia. Conteacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt si programeaza o vizionare.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este marca inregistrata a Kastel Business Connect si este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Mobility, Kastel Property & Facility Services, Kastel Accounting, KBC Club.

Disponibilitate:  Imediat
Tip casa:  Individuală
Etaj:  
Amprenta la sol:  83
Deschidere:  15
Are mansarda:  1
Nr. camere:  4
Nr. balcoane:  2
Locuri parcare:  1

Dotari si utilitati

Locatie

Berceni