Apartament 3 Camere | Nordia Residence | Curte proprie

Anul constructiei:  2015
Tip proprietate:  Apartament
Numarul de dormitoare:  2
Numarul de bai:  2
790€/L

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate, amplasata in complexul Nordia Residence, disponibila acum la inchiriere.

Apartamentul de 3 Camere este amplasat in complexul Nordia Residence – Baneasa – Sisesti – si ofera o suprafata generoasa, fiind compartimentat inteligent creand astfel un spatiu ideal atat pentru persoane celibatare, cat si pentru familii tinere, dinamice, ce isi doresc o locuinta spatioasa, in nordul Bucurestiului, intr-o zona linistita, verde si totodata ferita de traficul bucurestean intens.

Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, fiind pregatit sa-si primeasca calduros chiriasul asa cum se cuvine si sa-i ofere sentimentul calduros de acasa. Dormitorul mic se mobileaza la cerere

Pretul include loc parcare subteran.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

_ _ _ _
Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property &facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este marca inregistrata a Kastel Business Connect si este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Home Edit, Kastel Home Design, Kastel Asigurari, Kastel Financial Services, Kastel Mobility, KBC Club.

ALTE CARACTERISTICI

Disponibilitate:  Imediat
Compartimentare:  decomandat
Tip apartament:  Apartament
Etaj:  Parter
Etaje cladire:  3
Confort:  Lux
Anul finisarii:  2018
Stadiu constructie:  Finalizată
Tip constructie:  Beton
Imobil:  Bloc de apart.
Nr. bucatarii:  1
Locuri parcare:  1

DOTARI SI UTILITATI