Apartament 2 Camere | Bloc Nou Sebastian 13 Septembrie |

Suprafata construita (mp):  65
Suprafata utila (mp):  52
Anul constructiei:  2015
Tip proprietate:  Apartament
Numarul de bai:  1
435€/L

Apartamentul de 2 Camere este in cautarea primului chirias. Se inchiriaza complet mobilat si utilat, cu toate dotarile necesare pentru o persoana sau un cuplu tanar si dinamic.
Imobilul este amplasat in zona Sebastian – 13 Septembrie, cu acces usor la mijloacele de transport in comun si aproape de importante centre comerciale (Afi Palace Cotroceni, Plaza Romania, Liberty Center, etc.)
Indiferent ca esti o persoana careia ii place spiritul eco si utilizeaza mijloacele de transport in comun si bicicleta, fie ca esti o persoana dependenta de masina proprie, apartamentul si zona iti va oferi tot ce ai nevoie pentru felul tau de a fi. Mai mult, iti putem oferi inclusiv un loc de parcare exterior sa scapi de grija parcarii, deja deventita obisnuinta in Bucuresti.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Group sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

ALTE CARACTERISTICI

Disponibilitate:  Imediat
Compartimentare:  semidecomandat
Tip apartament:  Apartament
Etaj:  8
Etaje cladire:  8
Confort:  1
Stadiu constructie:  Finalizată
Tip constructie:  Beton
Imobil:  Bloc de apart.
Nr. camere:  2
Nr. balcoane:  1
Locuri parcare:  1

DOTARI SI UTILITATI