Home & Deco

Amenajările interioare te fac să te simți cu adevărat acasă

Autor Kastel Group Publicat joi, 13 ianuarie 2022
Amenajari interioare by Kastel Group

De ce ne preocupă atât de mult amenajările interioare, felul în care se prezintă o proprietate? Pentru simplul fapt că ne dorim să ne simțim bine acasă, ori să listăm un imobil primitor și care va fi închiriat în cel mai scurt timp posibil.

Conceptul de amenajări interioare, ori design interior înglobează toate lucrările efectuate în interiorul unui imobil. Vorbim de lucrări ce țin de zidărie, cum ar fi tencuiala, gletuitul, turnatul de șapă sau izolația, dar și despre cele ușor vizibile, cum sunt montajul parchetului, aplicarea sau înlocuirea faianței ori a gresiei, a tapetului, ori lucrările ce țin de mobilare și decor.  Toate sunt relevante pentru ca rezultatul să fie acel acasă pe care l-ai visat, ori o proprietate care nu stă mult timp pe piață până când să fie închiriată. Când ne apucăm de amenajările interioare, investim de fapt în confort, în curățenie, în design, în calitate, în optimizarea fiecărui spațiu în funcție de nevoile noastre locative. Suntem de părere că toate aceste investiții se reflectă în amenajările interioare realizate prin Kastel Property & Facility Management. Iar pentru că știm cât de important e să vizualizezi felul în care poate arăta viitoarea ta casă, îți propunem acum vizionarea unei garsoniere amenajate în întregime de divizia Kastel Home Edit.

Suntem atenți la cele mai mici detalii și colaborăm cu parteneri care furnizează servicii și produse de calitate. Știm cât e de important să simți că ai ajuns acasă după o zi lungă. Dacă imobilul e primitor, la fel ne dorim să fie și întâmpinarea.

 

Indiferent ce suprafață are imobilul, fiecare loc trebuie folosit inteligent. Mobilierul proiectat și incorporat din perete în perete, gândit pentru a optimiza spațiul, este în mod evident o soluție eficientă și atractivă din punct de vedere vizual. Spațioasă, cu un design scandinav din care nu lipsește ideea de lemn, de natură, această încăpere ilustrează simplitatea și bunul gust care te fac să te simți bine acasă.

 

Finisaje de cea mai bună calitate? Absolut vizibile în această baie, modernă, în stil minimalist. S-a ajuns la acest rezultat după ce specialiștii cu care am colaborat s-au asigurat de buna funcționare a instalațiilor sanitare. Minuțiozitatea și atenția cu care s-au făcut finisajele ce țin de montajul gresiei și faianței, de punerea în funcțiune a obiectelor sanitare, ne îndeamnă să spunem că am ales echipa ideală pentru această lucrare.

 

Gătitul e o activitate plăcută pentru mulți dintre noi și merită să aibă loc într-o bucătărie organizată inteligent. Am ales un cuptor și o plită incorporabilă, elemente negre ce se îmbină perfect cu mobila în alb și albastru petrol. Compartimentarea blatului de bucătărie asigură accesibilitate din orice loc în timpul gătitului.

Stilul scandinav și elementele din natură se regăsesc și în zona de luat masa. Simplu înseamnă și aerisit, concept specific acestui stil de amenajare ales.

Divizia Kastel Home Edit te poate ajuta în procesul de amenajare al proprietății tale. Obținem soluții eficiente pentru orice problemă sau lucrare ce trebuie efectuată. Știm cât timp și efort presupune chiar și căutarea unor echipe care să ofere servicii de calitate. Sunt multe etape de parcurs atunci când ne apucăm de amenajările interioare. Sunt și investiții de făcut, în primul rând financiar vorbind, mai apoi, multă energie și desigur, timp. Prin Kastel Property & Facility Management lucrările de amenajare ajung pe mâinile unor profesioniști, iar acțiunile îți vor aduce proprietatea în stadiul visat, în cel mai scurt timp posibil și cu finisaje de înaltă calitate.

Autor: Beatrice Bungo