Spatiu de Birouri in vila | Dorobanti |

Suprafata construita (mp):  100
Suprafata utila (mp):  100
Anul constructiei:  1980
Tip proprietate:  Birouri
Numarul de bai:  1
1.400€/L

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate pentru birouri, amplasata in zona Dorobanti disponibila acum la inchiriere.

In acest moment proprietatea necesita cateva investii care se vor realiza la momentul semnarii contractului in termen de 30 zile.

Spatiul de tip apartament amplasat ipe strada Andrei Muresanu 17 este disponibil acum pentru inchiriere. Ideal pentru firme ce ofera servicii de contabilitate, administrare proprietati, consultanta, brokeraj asigurari, recrutare, laboratoare de creatie etc.
Pozitionat la etajul 1 al imobilului este varianta ideala pentru cei care isi doresc un spatiu usor accesibil atat pentru angajati, cat si pentru clienti. Compartimentarea este potrivita pentru un colectiv de pana la 10 oameni, iar accesul facil la mijloacele de transport in comun, face din acest spatiu sa fie alegerea perfecta pentru angajatii si colaboratorii tai.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

ALTE CARACTERISTICI

Disponibilitate:  Imediat
Etaj:  1
Etaje cladire:  2
Are mansarda:  1
Nr. camere:  4

DOTARI SI UTILITATI